BIST 9.126
DOLAR 32,36
EURO 35,03
ALTIN 2.325,28
HABER /  GÜNCEL

Cesur ve Güzel 2. bölüm fragmanı konusu ve oyuncuları

STAR TV'de başrollerini Tuğba Büyüksün ve Kıvanç Tatlıtuğ'un paylaştığı Cesur ve Güzel dizisinin 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Cesur ve Güzel konusu ve oyuncuları haberimizde.

Abone ol

Cesur ve Güzel dizisinin 2. bölüm fragmanı yayınlandı.  Merakla beklenilen yeni dizi Güzel ve Cesur geçtiğimiz hafta ekranlara geldi ve çok beğenildi. Peki Cesur ve Güzel'in yeni bölümünde neler yaşanacak? Cesur ve Güzel dizisinini fragmanı, konusu ve oyuncu kadrosu internethaber.com'da.

CESUR VE GÜZEL 2. BÖLÜM FRAGMANI

Dizinin senaryosunu Ece Yörenç, yönetmenliğini Ali Bilgin üstlendi. Dizide Kıvanç Tatlıtuğ geçmişinin izlerini süren cesur; Tuba Büyüküstün ise ünlü bir kozmetik markasının sahibi Sühan karakterleriyle ekrana geldi.

CESUR VE GÜZEL KONUSU

Bir gün “Cesur” adında yakışıklı ve gizemli bir adam, sakin ve huzurlu bir kasaba olarak bilinen “Korludağ” ın ortasına bomba gibi düşer. Daha ilk adımını attığında karşısına gu¨zeller güzeli “Sühan” çıkar. Bu sıradışı karşılaşmadan sonra aralarında karşı koyamadıkları bir çekim oluşur. Ama bilmedikleri bir şey vardır. Bu iki gencin mutluluk hayali geçmişten beri düşman olan ailelerinin karşı çıkmasıyla imkansız bir aşka dönüşür.

CESUR VE GÜZEL OYUNCULARI