BIST 10.302
DOLAR 32,27
EURO 34,69
ALTIN 2.392,66
HABER /  GÜNCEL

Cesetler önünde bir de sigara keyfi yapmış

Eşi ve 25 günlük bebeğini korkunç bir şekilde öldüren zanlı dehşet anlarını anlattı

Abone ol

Aksaray'da eşi 25 yaşındaki Esra ve 25 günlük oğlu Mustafa'yı öldürdükten sonra ilaç içip, başına tabancayla ateş ederek intihara kalkışan 30 yaşındaki Emrah Bilen, gece yarısı çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Eşi Esra Bilen'in, annesinin evinden geç geldiği için tartıştıklarını ve tartışma sırasında tokat atınca eşini ve oğlunu öldürdüğünü itiraf eden Emrah Bilen'in, ifadesinde cesetlerin başında sabaha kadar oturup sigara içtiğini söylediği öğrenildi.

screen-shot-2012-05-23-at-2.33.16-pm.png

Aksaray merkeze bağlı İncesu Beldesi'nde oturan ve bir fabrikada işçi olarak çalışan 1 yıllık evli Emrah Bilen, önceki gün akşam saatlerinde eşi Esra Bilen'i, karnı ve sırtından bıçaklayıp, boğazını kesti, ardından da defalarca sopa ve sandalye ile başına vurarak öldürdü. 25 günlük oğlu Mustafa Bilen'i de başını duvara çarparak öldüren Bilen, ilaç içip, başına tabancayla ateş ederek intihara kalkıştı. Dün sabah saatlerinde ailesi tarafından kanlar içinde bulunan ve ambulansla hastaneye kaldırılan Bilen'in, kurşunun başını sıyırdığı saptanırken, midesi de yıkandı.

Yapılan tedavisinin ardından taburcu olan ve jandarma karakoluna götürülen Emrah Bilen, suçunu itiraf etti.

'NİÇİN EVE GEÇ GELDİN?' TARTIŞMASI

Soğukkanlılıkla olayı anlatan Emrah Bilen'in, ifadesinde, eşiyle 1 haftadır küs olduklarını ve eşinin evi terk edip ailesinin yanına yerleştiğini, belde sakinlerininin devreye girmesiyle yeniden barıştıklarını söylediği öğrenildi. Olay günü eşinin, ekmek yapmak için annesinin yanına gittiğini belirten Bilen, ''Olay günü annesinin yanına gitti ve ekmek yapmasına yardımcı oldu. Gitmeden önce erken gelmesi konusunda uyarmıştım. Ama o, saat 18.00 sıralarında eve geldi. 'Niçin eve geç geldin?' diye sordum. Ardından tartıştık. Tartışma sırasında bana tokat attı'' dedi.

BEŞİKTEKİ OĞLUNU ALIP, DUVARA ÇARPMIŞ

Eşinin tokat atmasından sonra sinirlendiğini belirten Emrah Bilen, ''İlk olarak beşikteki bebeği alıp, duvara çaptım. Sonra da mutafa gidip, büyük ekmek bıçağını aldım. Önce bıçağı sırtına, sonra karnına sapladım. Sinirim geçmediği için sonra da boğazını kestim. Ondan sonra bebeği tekrar alıp başını 7-8 defa duvara çarptım. Ardından elime geçirdiğim sopa ve sandalye ile eşimin başına vurdum. Sabah 05.00'e kadar eşim ve oğlumun cesedi başında sigara içtim. Sonrasını hatırlamıyorum. Gözümü hastanede açtım'' dediği öğrenildi.

GECE YARISI ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Suçunu itiraf eden Emrah Bilen, güvenlik gerekçesiyle jandarma tarafından gece yarısı 'canavarca hisle kasten adam öldürme' suçundan adliyeye sevk edildi. Bilen, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Öldürülen Esra Bilen ile 25 günlük oğlu Mustafa Bilen'in cenazelerinin ise bugün belde mezarlığında defnedileceği belirtildi. Jandarma ekipleri de cenazelerin defnedilmesi sırasında herhangi bir olayın yaşanmaması için beldede geniş güvenlik önlemi aldı.

VELAYET TARTIŞMASINA ÜÇ KURŞUN

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Bursa'nın Gemlik İlçesi’nde 37 yaşındaki Özgün Gedik, boşanma davası açtığı eşi 35 yaşındaki Melek Gedik'i, tek çocuklarının veleyatini kendisine vermeyi kabul etmemesi üzerine göğsünden tabanca ile yaraladı. Daha sonra polise teslim olan Gedik gözaltına alındı.

Gemlik İlçesi’nde oturan ve bir televizyon kanalında program yapıcısı olarak çalışan Özgün Gedik'in, kendisi gibi ikinci evliliğini yaptığı eşi Melek Gedik, bir süre önce şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanma davası açtı. Yarın yapılacak ilk duruşma öncesi çift bugün Mesudiye Mahallesi'ndeki evlerinde tek çocuklarının velayeti için tartıştı. İddiaya göre Özgün Gedik, çocuklarının velayetini kendisine vermeyi kabul etmeyen Melek Gedik'i, tabanca ile göğsünden 3 kurşunla vurdu.

DURUMU AĞIR

Ağır yaralanan genç kadın, silah sesini duyan komşularının haber vermesi sonucu gelen ambulansla önce Gemlik Muammer Ağım Devlet Hastanesi'ne, ardından da Bursa Muradiye Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

EŞİNE TEKME TOKAT DAYAK

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Adana'da 3 çocuk annesi 37 yaşındaki Aygül Haskaya, 5 yıl önce boşandığı 39 yaşındaki Ercüment Demiryapan tarafından tekme ve yumruklarla dövüldü.

Geçen pazar uğradığı saldırıda gözü moraran, vücudunun çeşitli yerlerinde çürükler oluşan Aygül Haskaya, hastanede yatarken 6 ay önceki şikayeti nedeniyle mahkemeden eski eşi için 4 ay uzaklaştırma kararının geldiğini, her an öldürülme korkusu yaşadığını söyledi.

Geçen 20 Mayıs gecesi meydana gelen olayda, iddiaya göre güzellik uzmanı Aygül Haskaya, merkez Seyhan İlçesi Sümer Mahallesi'nde oturduğu apartmana geldiği sırada 5 yıl önce boşandığı ve farklı zamanlarda şiddet uygulayıp, tehdit ettiği için hakkında üç ayrı dava açtığı eski eşi oto galerici Ercüment Demiryapan yolunu kesti. Ercüment Demiryapan, Aygül Haskaya'yı tekme ve yumruklarla dövmeye başladı. Aygül Haskaya'nın çığlıklarını duyan komşuları yardıma koşup, kadını eski eşinin elinden aldı. Baygın haldeki Aygül Haskaya, olay yerine çağrılan ambulansla Adana Numune Hastanesi'ne kaldırıp, tedavi altına alındı. Saldırıdan sonra kaçan Ercüment Demiryapan, Aygül Haskaya'nın şikayeti üzerine yakalandı. Sorgusunun ardından nöbetçi mahkemeye çıkartılan Demiryapan tutuklandı.

İki gün süreyle hastanede kalan Aygül Haskaya'nın gözü morardı, kolunda ve vücudunun çeşitli yerlerinde çürükler oluştu. Evinde tedavisi devam eden Aygül Haskaya, 12 yıl süren evliliğin ardından boşandığı Ercüment Demiryapan'dan bir çok kez tehdit alıp, şiddete uğradığını, bu nedenlerle eski eşi hakkında üç ayrı dava açtığını anlatıp, şunları söyledi:

"Açtığım davalardan biri sonuçlandı ve eski eşim 18 gün hapis cezasına çarptırıldı, bu ceza da paraya çevrildi. 6 ay kadar önce Adana Cumhuriyet Başsavcılığı'na eski eşimin işyerim ve evimin çevresinden uzak durması için başvuruda bulundum. Eski eşim tehditlerini sürdürdü. 20 Mayıs gecesi iş yemeğinden eve gelirken apartmana girdiğim sırada arkadan gelip, beni dövmeye başladı. Ben çığlıklar atarken, 'Seni öldüreceğim' diye bağırıp, rastgele vurdu. Sonrasını hatırlamıyorum. Komşularım, apartman girişindeki tahtayı alıp, vurmak isterken beni kurtarmışlar. İki gün hastanede yattım. Buradayken eski eşimin benden uzak durması için istediğim mahkeme kararını getirdiler. Polisler imza attırdılar. İşte o anda yıkıldım, çünkü 6 ay bekledim. Hastanelik olduktan sonra bu karar geldi. Her an öldürülme korkusuyla yaşıyorum."

ÇOCUKLARIM İÇİN YAŞIYORUM

Görücü usulüyle evlendiği Ercüment Demiryapan'dan ayrıldıktan sonra kendisini 3 çocuğuna adadığını ifade eden Aygül Haskaya, "Ben boşanırken tek bir çöp bile istemedim. Sırf benden uzak durması için nafaka bile istemedim. Namusumla çalışıp, çocuklarıma bakıyorum. Tek isteğim de onlara iyi bir gelecek sağlamak. Bu adam beni öldürmeyi kafasına koymuş. Ama beni öldürünce sadece bir kişiyi öldürmüş olmayacak. Çocuklarımın da geleceğini karartacak. Uğradığım şiddet yüzünden geceleri kabuslar görüyor, uykudan uyanıyorum. Bu adamın hayatımızdan çıkmasını istiyorum" diye konuştu.

Olay yerinden kaçan ve Bursa girişinde polislere teslim olan Özgün Gedik suçunu kabul etti. Çocuğunun velayeti için elini kana bulandığını söyleyen Gedik, "Her şey bir anda oldu" dedi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

YARGILANIRKEN İKİNCİ KEZ TECAVÜZ ETMİŞ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]Samsun'da 2009 yılında 14 yaşında olan kız arkadaşı C.D.’ye tecavüz ettiği iddia edilen 21 yaşındaki Samet Avcı, şikayet üzerine gözaltına alındı. Nöbetçi mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Yargılama devam ederken askere giden Avcı, geçen yıl izine geldiğinde ikinci kez genç kıza tecavüz edince tutuklandı.

Olay 2009 Ağustos ayında meydana geldi. Samsun’da annesiyle birlikte yaşayan C.D, Samet Avcı’nın tecavüzüne uğradığı iddiasıyla şikayetçi oldu. Avcı, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’ne 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle cinsel istismar suçundan hakkında dava açıldı. Yargılama devam ederken Avcı askere gitti. Geçen yıl Eylül ayında izine gelen sanık, C.D.’yi bulup yine tecavüz etti. İkinci kez gözaltına alınan Avcı bu kez tutuklanarak cezaevine gönderildi.

"TECAVÜZ YOK, KARI-KOCA İLİŞKİMİZ VARDI"

1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde bugün hakim karşısına çıkan Samet Avcı, "Birlikte karı koca gibi yaşıyorduk. Yaşı tutmadığı için evlenemedik. Aileler arasında sorunlar olduğu için ayrıldık. Sonra beni şikayet etmiş. Gözaltına alındım. Ardından da tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldım. Kendisine tecavüz etmiş değilim" dedi.

Serbest kaldıktan sonra askere gittiğini dile getiren sanık, "Askerden izine geldiğimde sokakta C.D’yi gördüm. O da beni görünce kaçmaya başladı. Kısa süre sonra onu yakaladım. Konuşmak için bir arkadaşımın evine gittik. Burada beni niye şikayet ettin diyerek ona tokat attım. Sonra da onun da rızasıyla ilişkiye girdik. Ardından da onu evine bıraktım. Sonra ben yine askere gittim. C.D. beni yine şikayet etmiş. Benden başka kişilerle ilişkiye giren bir kişidir" diye konuştu.

"HAYATIMI KARARTTI"

Duruşmaya katılan C.D ise psikolog eşliğinde verdiği ifadesinde sanığın yalan söylediğini ileri sürdü. Genç kız, Samet Avcı’nın kendisini kandırıp evlerine götürdüğünü ve orada tecavüz ettiğini belirterek, "Bu olaydan sonra beni tehdit etti. Bir kaç kez daha zorla ilişkiye girdi. Sonra askere gitti. İzine geldiğini beni aradığını arkadaşlarımdan duymuştum. Ağabeyimle buluşup gezmeye gidecektim. Bu yüzden akşam saatlerinde evden çıktım. Onu görünce kaçmaya çalıştım. Ancak beni parkta yakaladı. Tokatlamaya başladı. Kendimden geçmişim. Ayıldığımda pantolonum çıkarılmış ve belden aşağım çıplaktı. Benimle ilişkiye girdiğini anladım" diye konuştu. Sanığın kendisine yaptıklarından dolayı psikolojinin bozulduğunu söyleyen C.D., "Benim hayatımı kararttı. Benim hayatımı perişan etti" dedi.

Mahkeme, tanıkların dinlenmesi için duruşmayı ertelerken, sanık hakkında açılan iki davanında birleştirilmesine karar verdi.

BİR KOCA VAHŞETİ DAHA

HABERİN DEVAMI DİĞER SAYFADA

[PAGE]

BİR KOCA VAHŞETİ DAHA

Kayseri’de, boşanmak isteyen eşini 6 yerinden bıçaklayarak öldüren zanlının yakalanması için başlatılan çalışmanın sürdürüldüğü öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre Aydınlıkevler Mahallesi’nde meydana gelen olayda 32 yaşındaki İ.Ü.’nün bir süredir ayrı yaşadığı 3 çocuğunun annesi olan 25 yaşındaki D.Ü. ile tartıştığı öğrenildi. İ.Ü.’nün sabaha karşı 02.30’da tartıştığı karısını binanın girişinde 6 yerinden bıçaklayarak kayıplara karıştığı öğrenildi.

Hayatını kaybeden D.Ü. Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi morguna kaldırılırken, polis olaydan sonra kaçan çılgın kocayı yakalamak için çalışma başlattı.

KARISINI NEDEN KURŞUNLADI? AYRINTILAR SONRAKİ SAYFADA

[PAGE]KARINI KURŞUNLADI

Bursa'nın Gemlik İlçesi’nde 37 yaşındaki Özgün Gedik, boşanma davası açtığı eşi 35 yaşındaki Melek Gedik'i, tek çocuklarının veleyatini kendisine vermeyi kabul etmemesi üzerine göğsünden tabanca ile yaraladı. Daha sonra polise teslim olan Gedik gözaltına alındı.

Gemlik İlçesi’nde oturan ve bir televizyon kanalında program yapıcısı olarak çalışan Özgün Gedik'in, kendisi gibi ikinci evliliğini yaptığı eşi Melek Gedik, bir süre önce şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanma davası açtı. Yarın yapılacak ilk duruşma öncesi çift bugün Mesudiye Mahallesi'ndeki evlerinde tek çocuklarının velayeti için tartıştı. İddiaya göre Özgün Gedik, çocuklarının velayetini kendisine vermeyi kabul etmeyen Melek Gedik'i, tabanca ile göğsünden 3 kurşunla vurdu.

DURUMU AĞIR

Ağır yaralanan genç kadın, silah sesini duyan komşularının haber vermesi sonucu gelen ambulansla önce Gemlik Muammer Ağım Devlet Hastanesi'ne, ardından da Bursa Muradiye Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Olay yerinden kaçan ve Bursa girişinde polislere teslim olan Özgün Gedik suçunu kabul etti. Çocuğunun velayeti için elini kana bulandığını söyleyen Gedik, "Her şey bir anda oldu" dedi

 ENGELLİ TURİSTE TACİZ!

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Antalya'nın Alanya ilçesinde, zihinsel engelli 23 yaşındaki Hollandalı turisti önce darp eden ardından elle cinsel tacizde bulunduğu ileri sürülen zanlı, polis tarafından yakalandı.


Olay, Güllerpınarı Mahallesi Keykubat Caddesi üzerinde meydana geldi. Hollanda'dan ailesiyle Alanya'ya tatile gelen Rosenne Maria Devries (23), yolda yürüdüğü sırada Erdal T.(40) adlı zanlı, Devries'e önce tokat attı ardından elle cinsel tacizde bulundu.

Turistin çığlıkları ve görgü tanıklarının şikayeti üzerine Erdal T. adlı zanlı devriye görevi yapan polisler tarafından gözaltına alındı.