BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Cerrah için fıstık gibi pankart

Osmaniye yeni valisi Celalettin Cerrah'ı bekliyor. Hem de öyle böyle değil. Şehrin her yerinde pankartlar asılı. O pankartlarda şiirler yazılı...

Abone ol

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden Osmaniye Valiliği’ne atanan Celalettin Cerrah için kentte karşılama hazırlığına başlandı.

Osmaniye Ticaret Borsası (OSB) tarafından kentin değişik noktalarına aralarında Celalettin Cerrah için yazılan şiirlerin de bulunduğu pankartlar asıldı. Atatürk Caddesi, Palalı Süleyman Caddesi, Dr. Ahmet Alkan Caddesi ve Kadirli Yoluna asılan pankartlarda, ‘Yiğit Gavurdağlı Osmaniyelilere, Cerrah valimiz. Hoş geldiniz’, ‘Sayın Cerrah valimiz yerfıstığı diyarı Osmaniye’ye hoş geldiniz’ gibi yazılar asıldı.

ŞİİRLİ PANKARTLA KARŞILAMA

En dikkat çekicisi ise Dr. Ahmet Alkan Caddesi’ne asılan şiirli pankart oldu.

Meşhurdur yerfıstığımız, Cerrah baba hoş geldiniz.
Sevgi saygı dostluğumuz, Cerrah baba hoş geldiniz.
Gavurdağlı kıymet bilir, vatan için kurban olur.
Sel gider de kumu kalır, Cerrah baba hoş geldiniz.
Hizmetiniz ayan beyan, çok sevindi sizi duyan.
İsminiz dillerde yaşayan, Cerrah baba hoş geldiniz’ dizeleri yer alan pankart görenlerin büyük ilgisini çekti.

KENDİSİNİ DÜĞÜN HAVASINDA KARŞILAYACAĞIZ

OSB Başkanı İmam Hüseyin Çelik, Vali Celalettin Cerrah’ın Osmaniye atanmasından memnuniyet duyduklarını bunu da dile getirmek istediklerini söyledi. Cerrah’ın Osmaniyelilerin ufkunu açacağını da belirten Çelik, “Kendisini düğün havasında karşılayacağız. Osmaniyeli hemşerilerimizin böylesine büyük bir devlet adamına sahip çıkmalarını bekliyoruz” dedi.

İŞTE O PANKARTLAR

[PAGE]

 

[PAGE]

 

[PAGE]