BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Cepteki 107 aşk mesajı çıldırttı

18 yaşındaki Melek, hunharca bir cinaye kurban gitmişti. Melek'i ölüme götüren sürecin ayrıntıları da ortaya çıktı.

Abone ol

Adana'da annesi tarafından fare zehri ve kalp ilacı içirilip ardından boğularak öldürülen 18 yaşındaki Melek'i ölüme götüren neden yasak aşk yaşadığı kişiye çektiği 107 aşk mesajı olduğu ortaya çıktı.

Olayı öğrenince Melek'in saçını kesen, genç kızın sevgilisinin eşi 27 yaşındaki Ebru Demir de tutuklandı.

107 AŞK MESAJI

Ebru Demir, ifadesinde eşi ile aşk yaşadığı için Melek’e kızıp saçını kestiğini doğruladı. Otele götürüp kamerayla görüntüsünü çekmediklerini belirten Ebru Demir, olayı şöyle anlattı;

“Melek’in ablası 2.5 aydır benim yanımda çalışır. Kız kardeşi Melek ise bir kaç dükkan ilerimizdeki tuhafiyecide çalışıyordu. 2 Şubat’ta Melek işyerine gitmeyince patronu işyerinde unuttuğu cep telefonunu bize gönderdi. Telefonu irtibat kurmak için açtığımızda ‘ablam’, ‘canım’ ve “Mahmut’ isimli numaraları gördük. Ben ‘Canım’ yazılı numaraya girdiğimde eşimin numarasını gördüm. Mesajlar hanesini açtığımda 108 tane mesaj vardı. Bunların 107’si eşimin Melek’e gönderdiği mesajlardı. Bu mesajlar aşk ve sevgi sözleri içeriyordu.

SİNİR KRİZLERİ GEÇİRDİM

O anda sinir krizi geçirdim. Daha sonra Melek’i işyerime getirdim. Telefondaki mesajları Melek’e gösterip, ‘Sen evli bir adamla bu şekilde mesajlaşmaya utanmıyor musun?’ diyerek bağırdım. Daha sonra eve gidip eşimle kavga edip kovdum. Ardından işyerine döndüğümde Melek’in annesiyle karşılaştım. Annesi olaydan haberdar olmuş, ‘alın kızınızı gidin, akşam evinize gelip babasına anlatacağım’ dedim. Ablası, ağlayıp babasının kalp ve şeker hastası olduğunu ölebileceğini söyledi. Onun üzerine ‘Ne haliniz varsa görün’ diyerek o sinirle, ‘Ben utanıyorum sen de utan’ dedikten sonra Melek’in saçının ön kısmını kestim. O sırada mal alıp verdiğimiz Hamdullah bey geldi. Konu açılınca, konuşmak için ben, Melek ve kız kardeşim Eda, Hamdullah’ın otomobiline binerek dolaştık. 15 dakika araçla dolaşarak konuştuk. İddia edildiği gibi Melek’i işyerine kapatmadım. Otele götürüp itiraflarının yer aldığı görüntüsünü çekmedik.”