BIST 10.083
DOLAR 32,40
EURO 34,72
ALTIN 2.434,36
HABER /  GÜNCEL

Cep telefonu kulağına yapıştı!

Cep telefonundan bir saniye ayrılamıyordu. Arkadaşları kulaklığı çıkarma, direkt oradan şarj et diyordu. Neredeyse dedikleri olacaktı.

Abone ol

Cep telefonunun kırılan kulaklığını kuvvetli bir yapıştırıcıyla tutturdu, ama o anda telefon çalınca...

Avustralya'da yaşayan 43 yaşındaki kamyon sürücüsü Gye Gardner, arkadaşlarının cep telefonunu çok kullanmasından yakındıklarını söylerken, yaşadıklarının etkisinden kurtulamamış gibiydi.

"Kamyonuma binerken kafamı çarpmıştım, her zaman kulağımda taşıdığım cep telefonumun kulaklığının bu çarpmadan zarar gördüğünü farkettim. Güçlü bir yapıştırıcı ile bu işi çözeceğimi düşünüp, kırılan parçaları yapıştırdım, sonra da... telefonum çalmaya başladı. Arayan patronumdu.

Gün içinde de telefonumu bolca kullandığım için, düşünmeden kulaklığı kulağıma takıverdim. Patronumla konuştuktan sonra, yola devam ettim. Bir süre sonra aptalca bir şey yaptığımı farkedip, kulaklığı kontrol ettim... Evet, kulaklık kulağıma yapışmıştı. Arkadaşlarım hep telefonu çok kullanmamla dalga geçip, kulaklığı çıkarmadan diğer kulağımdan şarj etmemi söylerlerdi."

İlk başta Gardner'ın aklına gelen düşünce, cebindeki çakıyla kulaklığı çıkarmak olmuş. Ama elinde kendi kulağıyla doktora gidebileceği ihtimali, bu çözümden vazgeçirmiş ve bir kaşıkla "oyarak" kulaklığı kulağından çıkarmış, bir miktar deriyle birlikte.

"Evet canım acıdı, ama sanırım gururum çok daha büyük yara almıştı bile..."