BIST 10.168
DOLAR 32,23
EURO 35,13
ALTIN 2.471,83
HABER /  GÜNCEL

Cenazedeki ilginç birliktelik

Aydın Menderes'in dün düzenlenen cenaze törenine Tansu Çiller, Ümran Menderes ve Emine Erdoğan'ın yan yana görüntüleri damga vurdu

Abone ol

Cuma akşamı tedavi gördüğü Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşamını yitiren Aydın Menderes dün İstanbul'da son yolculuğuna uğurlandı.

CENAZE TÖRENİNDEN FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Menderes için Fatih Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yanı sıra siyaset dünyasından çok sayıda tanıdık isim katıldı.

Cenazeye katılanlar arasındaki bir isim ise dikkatlerden kaçmadı. Beyaz mantosu ve beyaz başörtüsüyle cenazeye gelen bu ünlü isim eski Başbakanlardan Tansu Çiller'di.

Ortalarda pek görünmeyen Çiller'in cenazeye katılmasından daha ilginç olan ise Fatih Camisi'ne girerken gazetecilerin objektiflerine katılan bu görüntü oldu.

1.20111226093655.jpg

KOL KOLA GİRDİLER

Aydın Menderes'in eşi Ümran Menderes'e Başbakan Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ve eski başbakanlardan Tansu Çiller eşlik etti. Emine Erdoğan, Ümran Menderes'in koluna girerek camiye kadar bu şekilde yürüdü. Törenin ardından cami çıkışında Başbakan Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte Menderes'in eşi Ümran Menderes'e taziyelerini iletti.