BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Cemil İpekçi: Erdoğan iki yıl daha kalmalı diğerleri daha beter eder

Modacı Cemil İpekçi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın iki yıl daha memleketin başında kalması gerektiğini belirtirken ''Geri kalan liderlere bakınca hiçbirinin bu ülkeyi ayağa kaldıramayacağını görüyorum. Daha beter yerin dibine götürebilirler.'' ifadelerini kullandı.

Abone ol

Türkiye'nin en renkli simalarından modacı Cemil İpekçi Posta'ya verdiği röportajda ''Başta iki kez Ak Parti’ye oy vermiştim, alternatif yoktu çünkü. Sonra Gezi’de gönlüm kırıldı, kestim. Ama bugün bakınca Tayyip Bey’in en azından daha iki yıl bu ülkenin başında olması lazım diyorum.'' dedi.

''İKİ YIL DAHA TÜRKİYE'NİN BAŞINDA KALMALI''
''Siz geçmişte AK Partiye oy verdiğinizi açıkladınız, tepki gösterenler oldu. Şimdi görüşleriniz ne yönde?'' şeklindeki soruya cevap veren Cemil İpekçi, şu ifadeleri kullandı; 

''Başta iki kez Ak Parti’ye oy vermiştim, alternatif yoktu çünkü. Sonra Gezi’de gönlüm kırıldı, kestim. Ama bugün bakınca Tayyip Bey’in en azından daha iki yıl bu ülkenin başında olması lazım diyorum. Çünkü geri kalan liderlere bakınca hiçbirinin bu ülkeyi ayağa kaldıramayacağını görüyorum. Daha beter yerin dibine götürebilirler. Yani kısacası şu anda oy vermiyorum ama başka bir lider de göremiyorum, keşke görebilsem. O yüzden ‘yetmez ama evet.'’

''HAVA ATMAK İÇİN FOTOĞRAF ÇEKTİRMİYORUM''
''Resepsiyonlara başta gidiyordum ama artık gitmiyorum.'' diyen Cemil İpekçi, ''Ama gittiğimde de dışarıya karşı hava atmak için yanına gidip aman da bir fotoğraf çektireyim demedim. Nasıl ki bir türbeye dua okumaya gittiğimde yapmıyorsam orada da yapmam. Aynı şey benim gözümde. Bu günahtır bence.'' ifadelerini kullandı.

''ÇAĞIRIN DA İKİ MUHABBET EDELİM DEMEMİŞTİR''
Sözlerine devam eden Cemil İpekçi, ''İki masa yanında oturuyordum. Hoş, Cumhurbaşkanımız da “Aman da Cemil’i çağırın iki muhabbet edelim” dememiştir, o ayrı.'' şeklinde konuştu.