BIST 10.740
DOLAR 32,21
EURO 35,00
ALTIN 2.513,76
HABER /  MAGAZİN

Cem Yılmazın çizdiği isimler

Kendisi hakkında ağır konuşan ünlüleri unutmadı. Cem Yılmaz'ın kara ajandasında kimler var?

Abone ol

Cem Yılmaz, hakkında olumsuz açıklama yapan ya da kendisini hedef alan herkesi beyninin bir köşesine not ettiğini ve asla unutmadığını açıkladı.

A.R.O.G. filminin ardından eleştiri yağmuruna tutulan Cem Yılmaz, sıkıntılı günler yaşıyor.

HAFIZAM İYİDİR; ASLA UNUTMAM
Cem Yılmaz, 'Hafızam iyidir. Kim ne söylemişse beynimin bir köşesine not eder, onu asla unutmam' dedi. Ünlü komedyen bu açıklamasıyla kindar birisi olduğunu gösterirken, kendisi hakkında konuşanları da asla unutmadığının altını çizdi

Mehmet Ali Erbil : Cem Yılmaz ekmeğe 'aga' derken biz vardık. Onun daha 40 fırın ekmek yemesi lazım. Cem Yılmaz'ı asfalta gömerim.
Mustafa Altıoklar: Cem'i entelektüeller bir halt zannetti. Ama Cem şişirilmiş bir balondur. Onlar kredilerini geri çekince Yılmaz saçma sapan bir hayal kırıklığı yaşadı. Dolayısıyla bir travma yaşıyor. Bu tatsız bir şey onun için. Bir an önce gerçeğe dönüp 'evet kapasitem budur, yapmam gereken şudur' dese kendisi için bir problem kalmayacak.
Ferhan Şensoy: Cem'in stand-up'ı bana bir şey ifade etmiyor. İki saat böyle bir şeye de tahammül edebileceğimi sanmıyorum. Onu bir salonda izlesem tansiyonum, şekerim düşer, çok kötü olurum.
Doğa Rutkay: A.R.O.G'un tamamını izlemedim, filme gülmedim. Üstelik çoğu kişi de filmi yarıda bırakıp çıktı. Kötü film yapmış.
Levent Kırca: Cem'in daha çok fırın ekmek yemesi lazım. Cebi üç kuruş para gördü, sonra şımardı. Sosyeteyi güldürmekle komedyen olunmaz.
Para insanı şımartmamalı. Herkes haddini bilecek ve öyle konuşacak. Ben daha ölmedim.
İlyas Salman: Cem Yılmaz benim gözümde saray soytarısıdır.
Gülriz Sururi: A.R.O.G. çok kötü, hiç beğenmedim. Bin yıldan beri, neredeyse çocukluğumdan beri seyrettiğim Taş Devri ya da günümüz Amerikan sinemasının Afrika'nın ilkel yerlerini anlattıkları filmlerden bir farkı yok. Bunlar artık çocuk filminden öteye gitmiyor. Vallahi 'Dünyayı Kurtaran Adam'ı seyretmeyi, Cem'e tercih ederim.