BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  MAGAZİN

Cem Yılmaza kırmızı don attılar

Sonunda bu da oldu. Cem Yılmaz'a bir hayranı iç çamaşırı attı. Komedyenin cevabı da kendine özgü oldu.

Abone ol

Usta komedyen Cem Yılmaz, Beyoğlu'ndeki Babylon'da önceki gece stand-up'çı arkadaşı Erim Özşen'in gösterisinin bir bölümünde ücret almadan sahneye çıktı.

Yılmaz'a bir hanım hayranı iç çamaşırını attı. Yerden aldığı iç çamaşırı inceleyen Yılmaz, "Bu attığınız şey bana biraz ufak gelir" dedi.

Posta gazetesinin haberine göre; başka bir hayranı da Yılmaz'a "Üstün başın hep siyah, donun da siyah mı?" diye sordu. Bunun üzerine Yılmaz, iç çamaşırının belindeki siyah lastiği gösterdi.

İçtiği zaman felaket birisine dönüşen oyuncu kim? Haberin devamında

[PAGE]

Tolga Karel içtiğinde bambaşka oluyor

Tolga Karel'in sevgilisi Öykü Çelik 'Orada Neler Oluyor'da ilginç bir itirafta bulundu.

Öykü "Tolga alkol aldığı zaman değişiyor. Bambaşka oluyor. Felaket bir adam haline bürünüyor ve beni çok üzüyor. Böyle zamanlarda korkuyorum ve onu tanımakta zorlanıyorum. İki hafta önce uçakta alkollü bir şekilde dövüldükten sonra ona 'Ya içmeye devam edersin ya da beni bir daha bulamazsın. 21 yaşındayım ve bu ömrü sana harcayamam' diye rest çektim.

Kapıyı vurup çıktım. 2 gün sonra telefon açıp 'Söz veriyorum. Tedavi olacağım ve bir daha içmeyeceğim' dedi. İki haftadır içmiyor, sorun yaşamıyoruz. Bir de benim için şarkı yapmış. Bu şarkıdaki yoğun duygular ona son kez daha şans vermeme neden oldu" dedi.

Bu sırada stüdyonun diğer konuğu tiyatrocu Erol Günaydın, Öykü'ye "Bak kızım, böyle sanatçı olmaz. Senin oğlan değerini fena halde düşürmüş. Her gittiği yerde kavga çıkartıyor. Sana da yazık oluyor. Biz de içerdik, ama böyle rezil olmazdık" dedi

Özcan Deniz'in kaburgası nasıl çatladı? Haberin devamında..

[PAGE]

Özcan Deniz çekim sırasında kaburgasını çatlattı

Dizinin bir kavga sahnesinin çekimlerinde aldığı darbe sonucu kaburgalarından biri çatlayan Özcan Deniz'in yaralandığı bölüm, dün akşam yayınlandı.

Televizyon Gazetesi'nin haberine göre; Nazlı'nın hapisten çıkmasını sevinçle bekleyen Mustafa, cezaevinin kapısının önünde bir yıkım daha yaşar. Nazlı, onda kalan son hatıra olan kolyeyi de Mustafa'ya vererek Savcı ile birlikte uzaklaşır. Bu durum Mustafa'yı derinden sarsar ve Nazlı'nın kendisini silahla yaraladığı Safiye Hatun'a koşarak herşeyin düzelmesi için dilekte bulunur.
İçindeki acıyı bastıramayan Mustafa, bahisle dövüş yapılan bir yerde ringe fırlayarak hıncını rakibinden çıkarmaya çalışır.

İşte bu sert dövüşün yaşandığı sahne sırasında Özcan Deniz kaburgasına bir darbe alır. Oyuncuların sahneye kendilerini kaptırmaları nedeniyle darbelerin sertliği ve gerçekliği de kameraya yansımış. Özcan Deniz'in uçan tekmeler savurduğu dövüş sahnesi sırasında göğsünü tutması da acısına rağmen oyununa devam ettiğini gösteriyor. Yani Deniz, rol gereği değil, gerçekten acı çektiği için göğsünü tutmuş.

Meltem Kıvanç sevgilisi Tatlıtuğ hakkında neler dedi? Haberin devamında

[PAGE]

Şimdi çok mutluyum

Dört ay önce, Zekeriyaköy'deki bir kafenin önünde çekilen fotoğrafla aleniyet kazanan Meltem Cumbul-Kıvanç Tatlıtuğ aşkı herkesi şaşırtmıştı.

Hatta gözden uzak yaşanan bu ilişkiye inanmakta zorlananlar olmuştu. Ta ki aralarında 13 yaş fark olan çift, aynı otomobilde gülerek poz verene kadar...

Sabah gazetesine konuşan Meltem Cumbul, ilk kez bu aşk hakkında açıklamalar yaptı:

"İlişki, ne olursa olsun birbirinden vazgeçmemektir. Bir Fransız yazar, karısı kanserden ölecek diye intihar etti. Çünkü o kadınsız bu hayatta yaşamanın onun için anlamı yoktu. İlişki bu kadar önemsenmesi gereken bir şey. Benim için aşk, uyumdur. Ve ben şimdi çok mutluyum, o uyumu yakaladım."

Rallici Aysal ile Sezen Aksu'nun birlikteliği ne durumda? Haberin devamında 

[PAGE]

Sezen Aksu ile samimiyiz ama flört anlamında siftah yok
 
   
Önder Fırat’la 5 yıllık ilişkisini bitirdikten sonra uzun süre hayatına kimseyi sokmayan Sezen Aksu, rallici Artuğ Aysal ile dün objektiflere yakalanmıştı.

Aksu’nun yakın çevresi iddialara, “Bu duruma yüz yüzde doğru ya da yanlış diyemeyiz. Ama aralarında bir şey olabilir. Bu yemekte onların ilk yemeğiydi” diyerek cevapladı. Bu sözler üzerine gözler Aysal’a çevrildi.

Vatan gazetesinin sorularını cevaplayan Aysal, dedikoduları yalanladı. Sezen Aksu'nun aynı arabada görüntülendiği rallici Artuğ Aysan Vatan'a konuştu' 6 ayda bir görüşüyoruz. Sevgiliyiz demem kendi kendime gelin güvey olmam demek, henüz öyle bir siftah yok" dedi.

Ajda Pekkan'ın sevgilisini nasıl çaldı? Haberin devamında

[PAGE]

'Çıkalım mı' dedi 'çıkalım' dedim

Star TV'de yayınlanan Keyf-i Sibel programına konuk olan Füsun Önal 17-18'li yaşlardayken bir davette Ajda Pekkan'ın sevgilisi Cömert Baykent'in kendisini dansa kaldırdığını anlattı.

Önal, "İnanılmaz yakışıklı bir adamdı. Beni dansa kaldırdı. Kulağıma da İngilizce şarkı söylemeye devam etti. Sonra 'Çıkalım mı?' dedi. İşte orada en büyük hatayı yaptım, 'Çıkalım' dedim. Yürüdük, gittik" dedi.

Televizyon Gazetesi'nde ye ralan haberde; bu olaydan dolayı Ajda Pekkan'ın kendisine hiçbir şey söylemediğini belirten Füsun Önal, "Ajda'ya da çok ayıp oldu. Sonraki dostluğumuzda hiç bunun lafını etmemiştir" diye konuştu.

Var mısın yok musun'un Mevlüt'ü neden karavanlar Türkiye'yi dolaşacak? Haberin devamında

[PAGE]

Mevlüt program için annesiyle Türkiye'yi gezecek

Show TV'de yayınlanan Var Mısın Yok Musun yarışmasında Türkiye'nin gönlünü fetheden Mevlüt ve annesi Naciye Hanım, Kanal 7 izleyenleri için Türkiye'yi gezecek.

Anakusuzu adlı bir program hazırlayacak olan Naciye Ana ve Mevlüt karavanla Türkiye'yi dolaşacaklar. Naciye Ana ve oğlu Mevlüt, hem Türkiye'yi gezecekler hem gördüklerini anlatacaklar.

Halkın içinden, halkın sevgisini kazanmış Anadolu kadar samimi bu ikilinin yollardaki maceraları çok yakında Kanal 7 ekranlarında olacak.

Asuman neden hastaneye kaldırıldı? Haberin devamında..

[PAGE]

SICAKLAR ASUMAN'I HASTANELİK ETTİ
 
Show Tv'de "Wipe Out" adlı yarışma programını sunan Asuman Krause çekimlerin yapıldığı Arjantin'den yana oldukça dertli.

Krause," Bir ara hastaneye kaldırıldım. Sıcakta o kadar çok durmuşum ki kafamda ve kulaklarımda yaralar çıktı. Çok korktum" dedi.