BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Cem Garipoğlu'nun cesedi böyle bulundu

Münevver Karabulut'u öldüren Cem Garipoğlu kaldığı cezaevinde kendini astı.

Abone ol

Ünlü işadamı Hayyam Garipoğlu'nun yeğeni Cem Garipoğlu nasıl öldü? Herkesi şaşkına çeviren olayın ayrıntıları ortaya çıkıyor.

İntihar ederek yaşamına son veren Cem Garipoğlu'nun cesedi, infaz koruma memurları tarafından sabah 08.00'de, tek başına kaldığı 3'lü koğuşunda bulundu.       

KOĞUŞA KİMSE GİRMEMİŞ

Garipoğlu'nun Silivri 5 No'lu Cezaevi'nde 3'lü koğuşta tek başına kaldığı, kamera sisteminin ise koğuşun ortak avlusunda bulunduğu belirtildi. Kamera görüntülerinde yapılan incelemede, koğuşa kimsenin girmediği görüldü.
     
Koğuşun en son 02.00'de kontrol edildiği, ilk incelemelerde olayın 02.00 ile 08.00 arasında olduğu tespit edildi.

BAŞINA POŞET GEÇİRMİŞ

Garipoğlu'nun koğuşundan aynı yerdeki diğer boş koğuşa geçtiği, başına poşet geçirerek, çamaşır ipiyle kendisini boğduğu öğrenildi.

SEVGİLİSİNİ PARÇALAMIŞTI

Münevver Karabulut, 3 Mart 2009'da 17 yaşında Bahçeşehir'deki bir villada sevgilisi Cem Garipoğlu tarafından vahşi bir cinayete kurban gitmişti.

Karabulut'un öldürüldükten sonra başı testereyle kesilerek Etiler'de bir çöp konteynerine atılmıştı.
2011 yılında karara bağlanan davada Cem Garipoğlu'na 24 yıl hapis cezasına çarptırılmış, Yargıtay'da cezayı onamıştı. Cinayetin işlediği 3 Mart 2009 gününden sonra 197 gün kaçan Cem Garipoğlu, 17 Eylül 2009 günü avukatıyla birlikte teslim olmuştu.

OĞULLARI KATİL OLDU

11 Şubat 2009 yılında ilk kez hakim karşısına çıkan Garipoğlu "Pişmanım, böyle bir suç işlemek istemezdim. Keşke onun yerine ben ölseydim. Keşke onu geri getirmek mümkün olsaydı. Ailesi için zor bir durum. Benim yüzünden kızları öldü. Kendi ailem için de üzgünüm. Oğulları katil oldu. Suçu tek başıma işledim. Pişmanım" demişti.

CEM GARİPOĞLU'NUN AVUKATINDAN AÇIKLAMA

Münevver Karabulut cinayeti davasında Cem Garipoğlu'nun avukatlığını yapan Aytekin Kaya, müvekkilinin ruh sağlığının bozuk olduğunu en başından beri söylediklerini belirtti.

Kaya, olayın henüz çok sıcak olduğunu, savunmalarında da Garipoğlu'nun akli dengesinin bozuk olduğunu belirttiğini söyledi.

BAŞKASINI ÖLDÜRÜYORSA KENDİNİ DE ÖLDÜREBİLİYORMUŞ

Avukat Aytekin Kaya, çok üzgün olduğunu ifade ederek, ''Adli Tıp Kurumu'da Cem Garipoğlu'nun ruh sağlığının bozuk olduğunu ancak kişinin ceza ehliyetinin olduğu şeklinde rapor vermişti. Burada da bir çelişki vardı zaten. Başından beri biz bu durumu anlatmıştık. Cem Garipoğlu'nun ruh sağlığının bozuk olduğunu en başından beri biz söyledik ve bu olay yaşandı. Demekki ruh sağlığı bozuk bir insan başkasını öldürebiliyorsa kendisini de öldürebiliyormuş'' dedi.

Soruşturma evresinde üstün körü bir inceleme yapıldığını söyleyen avukat Kaya, Garipoğlu'nun intihar etmesinin trajik bir olay olduğunu da söyledi.

CEM GARİPOĞLU İNTİHAR ETTİ (AYRINTILAR İÇİN TIKLAYIN)

00.gif
CEM GARİPOĞLU KENDİNİ ASTI TWİTTER ÇILDIRDI

Cem Garipoğlu'nun cezaevinde kendini astığı haberi sosyal medyayı çalkaladı. Taziye mesajlarından çok Münevver Karabulut hatırlatmaları yağdı. (CEM GARİPOĞLU DEVAMINI OKU)