BIST 10.159
DOLAR 32,20
EURO 35,06
ALTIN 2.470,75
HABER /  MAGAZİN

Cem Boyner üzgün !

Cem Boyner,kendisiyle ilgili gerçekdışı haber nedeniyle üzüntü duyduğunu söyledi.

Abone ol
Hakkında çıkan bir haber nedeniyle mahkemeye başvurmaya hazırlanan Cem Boyner dert yandı: "Ben ve eşim Ümit Boyner'le ilgili SABAH gazetesinde gerçek dışı bir haber yayımlandı. Haberi hazırlayan Bülent Cankurt iki gün önce beni aradı, hakkımızdaki iddialarla ilgili fikrimi sordu. Ben de her zaman olduğu gibi tüm açıklığımla soruları yanıtlayarak söylentilerin uzaktan yakından gerçekle ilişkisi olmadığını söyledim. Nitekim gazete yönetimi yaptığı değerlendirmeden sonra haberi yayımlamaktan vazgeçti, beni de konuyla ilgili bilgilendirdi. Dün dağıtıma çıkan Sabah gazetesinin çok büyük bir adedinde, söz konusu asılsız haber yer almıyor. Ancak daha önce baskıya giren nüshalarda, haber tüm çirkinliğiyle yayımlanmış. Bülent Cankurt'la konuşurken 'yalan haberin yayımlanmaması, gerçek haberin yayımlanmasından çok daha iyidir' demiştim."

Yakışıksız ve çirkin!
"Vaktiyle siyasete de girmiş biri olarak, hakkımda şimdiye kadar pek çok asılsız haber çıktı. Çoğunda sessiz kalmayı, polemiğe girmemeyi yeğledim. Ama bu durum farklı..."

"Her şeyden çok değer verdiğim ailem söz konusu... Şahsen, vakit ayırarak haberin gerçek olmadığını ayrıntılı bir şekilde izah etmeme rağmen gerçekle ilgisi olmayan bir haber yapıldı. Ben, eşim Ümit, çocuklarımız, ailemiz rencide olduk. Biz, hem iş hayatımızda, hem de toplum önünde sorumluluklarını ciddiye alan bir hayat tarzı sürdürüyoruz. Aile yaşantımız, kişisel ilişkilerimiz, sevgi, saygı ve şeffaflık üzerine kurulu. Son derece yakışıksız, asılsız ve çirkin haberi, yaşam tarzımızla bağdaştıramıyoruz. Bu nedenle, gerçek dışı bir habere meşruluk kazandırma çabası içinde olan Bülent Cankurt hakkında tüm yasal yollara başvuracağım."