BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Çelik'ten Bahçeli'ye jet yanıt

MHP Lideri Bahçeli'nin Erdoğan'a yönelik sözlerine ilk tepki AK Partili Hüseyin Çelik'ten geldi...

Abone ol

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, parti MYK toplantısının ardından kameraların karşısına çıktı. Çelik bir soru üzerine MHP Lideri ve CHP Genel Başkanı iç in 'Fikretmeyenler küfrederler' diye konuştu...

Bir gazetecinin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Başbakan Erdoğan'ın dünkü basın toplantısıyla ilgili söylediği lafları hatırlatması üzerine Çelik şunları söyledi:

Sayın Başbakan'ın en bariz vasfı, en görünen ve bilinen özelliklerinden birisi hasbiliği ve samimi olmasıdır. Elbette bunu hak takdir ediyor ve bundan sonra da edecektir. Halkımızın kullandığı güzel bir söz vardır. Gönül kaynamayınca gözden yaş akmaz denir. Kimisi rol yaptı diyor, kimisi samimiyetsiz buluyor. Bizim samimiyetimizi elbette halkımız tespit edecektir. Siyasetin dili nezih olmalı, nazik olmalı. Siyasette nezaket servettir yatırımcısına kazandırır.

FİKRETMEYENLER KÜFÜR EDERLER!

MHP Lideri Bahçeli'nin son 1 yıldır sürekli hakaret ve küfür savurduğunu öne süren AK Partili Hüseyin Çelik konuşmasını şöyle sürdürdü:

Sayın Bahçeli son bir senedir her konuşmasında zaman zaman Cumhurbaşkanımızı da dahil ederek parti mensubumuza ve partimize kurumsal olarak hakaret etmektedir. Fikretmeyenler küfrederler. Biz sayın Bahçeli başta olmak üzere bize hakaret edenlerin ve küfür edenleri aynı şekilde cevap vermeyeceğiz. Biz o seviyeye düşmek istemiyoruz. Eleştirilerimizin birbirimizin hoşuna gitmeyebilir ama bu ağzımızı bozmayı gerektirmez. En kolay yapılan iş küfredip, hakaret etmektir. Siyasetçilere küfür ve hakaret yakışmaz. Siyasetçiler toplumun önünde olan insanlardır ve bu yönüyle örnek olmak durumundadırlar. Ben sayın Kılıçdaroğlu ve Bahçeli'nin değerlendirmelerini kendilerine yakıştırmıyorum.