BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Çelik'in cenazesi Trabzon'a getirildi

Libya'da çalıştığı şantiyede silahla vurularak vefat eden Trabzonlu işçi Yunus Emre Çelik’in (28) cenazesi Trabzon’a getirildi

Abone ol

Libya'da çalıştığı şantiyede çıktığı vinçte uzun namlulu silahla vurularak vefat eden Trabzonlu işçi Yunus Emre Çelik’in (28) cenazesi Trabzon’a getirildi.
Akşam saatlerinde THY'nin TK 636 sefer sayılı Boeing 737-800 tipi ''Mardin'' adlı uçağıyla Trablus'tan İstanbul'a getirilen Çelik’in naaşı, buradan da yine THY’ye ait tarifeli uçakla saat 01.30 sularında Trabzon’a getirildi. Genç işçinin naaşını, Trabzon Havalimanı’nda babası İsmail Çelik ve yakınları karşıladı.
Trabzon Belediyesi’ne ait cenaze nakil aracı ile havalimanından alınan Çelik’in cenazesi, Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun da iştiraki ile Bahçecik Mahallesi’ndeki Belde Camii’nin morguna kaldırıldı.
Başkan Gümrükçüoğlu, burada yaptığı açıklamada, genç işçinin cenazesinin uzun uğraşların sonucu memleketine getirilebildiğini söyledi.
Çelik’e Libya’da otopsi yapıldığını belirten Gümrükçüoğlu, ailesinin de talebi üzerine ölüm nedeninin belirlenmesi için yarın Trabzon Adli Tıp Kurumu’nda da otopsi yapılacağı bilgisini verdi.
Yunus Emre Çelik’in naaşı, yarın yapılacak otopsinin ardından Yomra İlçesi Oymalıtepe beldesindeki babaocağına götürülecek ve burada İkindi namazını sonrası kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.