BIST 10.557
DOLAR 32,20
EURO 35,09
ALTIN 2.425,46
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Çelik Batum'a öyle bir cevap verdi ki

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Batum'a öyle bir cevap verdi ki..

Abone ol

İNTERNETHABER.COM- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Kendisine "kralın soytarısı" diyen CHP Genel Başkan Yardımcısı Süheyl Batum'a  "Söylerken büyük ihtimalle ayık değildi" diye cevap verdi.

CNN Türk'e konuk olan Çelik, gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. CHP'yi darbe şakşakçısı ilan eden Çelik'e, Batum ağır suçlamalarda bulunmuştu. Çelik'in cevabı yeni bir polemiğin fitilini ateşleyecek gibi. Çelik 'ayık' sözünden ne kastettiğini ise açıklamadı, Batum'a adres gösterdi.

AYIK DEĞİLDİ

Hürriyet yazarı Metehan Demir'in bu yöndeki sorusuna Çelik işte bu cevabı verdi:

"Ben siyasi mevtalarla uğraşmam. Bugüne kadar ne söylediyse kendi partisi tarafından tekzip edildi. Bir şekilde kendisi de u dönüşü yapmak zorunda kaldı. Dolayısıyla siyasete dün gelmiş kısa süre içinde kendi kendisini tüketmiş bir insanla uğraşmam. Ben Batum'un benimle ilgili söylediği sözlerden dolayı onun düştüğü seviyeyesizliğe düşmem. Söylerken büyük ihtimalle ayık değildi. Çünkü arada bir ayılan bir arkadaşımızdır. Dolayısıyla aşık olmadığı zamanlarda insanların söylediklerini hoş görüp  çok fazla üzerinde durmamalıyız. O ne dediğimi anlar. Batum'u rektörlüğünden bildiğim için o ne dediğimi anlamıştır."