BIST 10.046
DOLAR 32,41
EURO 34,58
ALTIN 2.387,01
HABER /  SPOR

Cehennem bu muymuş

Maç sonrası Fenerbahçeli futbolculardan ilk açıklama Uğur Boral'dan geldi. Boral hangi sözle hırslandığını şöyle açıkladı;

Abone ol

İNTERNETHABER

Sevilla maçı sonrası Fenerbahçeli futbolcular maçı değerlendirdi. İlk sözü Uğur Boral aldı. Sevilla Teknik Direktörü'nün "Fenerbahçe'ye cehennemi gösterin" sözünün kendini daha da hırslandırdığını dile getiren Boral sözlerini şöyle sürdürdü...

Çok duygulandığını ve zor konuştuğunu söyleyen Boral, "İnanmış bir takım olarak buraya geldik. Sitelerinde siz cehennem görmediniz diye haberler çıktı. Bunlar bizi daha da hırslandırdı. Fenerbahçe bir yola baş koydu. Bizler iyi bir takımız. Herkes birbirini seviyor. Fenerbahçe iyi bir kulüp olma yolunda ilerliyor. Ben arkadaşlarıma inanarak sahaya çıktım."

ALEX BİZİ AYAKLANDIRDI

Futbolcular olarak yalnız kaldığımızda Alex çıktı ve 'her insanın hayatında güzel günler olur bu anı değerlendirmek zorundayız' dedi. Herkes de ona hak verdi. 

Maç boyunca kesinlikle umutsuzluğa kapılmadık diyen Boral, "Arkadaşlarım 120 dakika mücadele etti. Hepsini alınlarından öpüyorum. Yüreğinde kalbinde Türklük olan bütün insanları sevindirdiğimizi düşünüyorum. Böyle güzel günlerin parçası olmakla gurur duyuyorum" dedi. 

ALEX: ERKEN GELEN GOLLERE SIKILDIK AMA

Erken gelen goller canımızı sıktı diyen Alex, tabiki "Ama biz bir gol atınca maça tekrar tutunacağımızı biliyorduk ve öyle oldu. Erken gelen goller tabiki bizi çok üzdü ama biz bunu kendi lehimize çevirdik."

KURADA KİM GELİRSE FARKETMEZ

Kurada gönlünden geçen takım kim sorusuna da, "Hiç farketmez kimin geleceği... Biz yine Sevilla maçında olduğu gibi bir üst tura çıkmaya çalışacağız."

KEZMAN: BÜYÜK BİR ZAFER KAZANDIK

Çok büyük bir zafer kazandık diyen Kezman, "Maçın başında çok talihsiz iki gol yedik. Asıl mücadele bu gollerden sonra başladı. Çok savaştık ve elimizden geleni yaptık. Ben gol atamadım ama saha içinde takımıma çok yardımcı oldum. Gerçekten çok mutluyuz. İnanılmaz bir zafer kazandık."