BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Çay ocağında korkunç patlama!

Olay, 03.30 sıralarında merkez Meram ilçesi Balıkçılar Pazarı içerisinde bulunan Celal Selek'e ait bir çay ocağın meydana geldi.

Abone ol

Pazar içerisinde bulunan çay ocağında kısa süreliğine elektrikler gitti. Elektriklerin gitmesiyle birlikte henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çay ocağında şiddetli patlama meydana geldi. Patlamanın şiddetiyle iş yerinin kapısı ile çay ocağının kazanı dükkanın 10 metre ilerisine fırladı. Bu sırada pazar içerisinde devriye gezen asayiş ekiplerinin önünde meydana gelen patlamada şans eseri yaralanan olmadı. Olay yerine hemen itfaiye ekipleri çağırıldı. Patlamanın ardından yangın çıkmazken, patlamaya çay ocağında bulunan tüplerden sızan gazın neden olabileceği iddia edildi.

şş.jpg
Pazar yerinin karşısında bulunan akaryakıt istasyonun görevli çalışanlar ise olayı şöyle anlattı:"Biz sahur yapıyorduk. Birden büyük bir patlama sesi duyuldu. Dükkanın kapı ve pencerisi uzaklara fırladı. Herşey biranda oldu" dedi. Patlamanın kesin sebebi yapılacak inceleme sonucu belli olacak.