BIST 9.548
DOLAR 32,51
EURO 34,56
ALTIN 2.496,61
HABER /  GÜNCEL

Carvalhal maçın ardından ne dedi?

Galatasaray'la 0-0 berabere kalan Beşiktaş'ta teknik direktör Carlos Carvalhal maçı şöyle analiz etti

Abone ol

Sahasında Galatasaray'ı konuk eden Beşiktaş'ta teknik direktör Carlos Carvalhal maç ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Beşiktaş Teknik Direktörü Carlos Carvalhal, Galatasaray derbisinde sahada iki iyi takım olduğunu, ancak kendilerinin daha çok pozisyona girdiklerini ve oyunun hakimi olduklarını söyledi. Carvalhal, derbi maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, güzel bir futbol akşamı yaşadıklarını ifade ederek, ''Sahada daha fazla pozisyon bulan ve hakim olan takım Beşiktaş'tı. Bugün Muslera'ya 'duvar oldu' diyebiliriz. Bize karşı çok iyi bir performans sergiledi. Maçın ilk 15-20 dakikasında orta sahadaki pozisyonlar nedeniyle sıkıntı yaşadık. Daha sonra bu hataları düzelttik ve saha içinde daha tehlikeli olan bizdik.'' dedi.

ALMEİDA'NIN GOL POZİSYONU  

Hakem hakkında konuşmak istemediğini, bunun gazetecilerin işi olduğunu kaydeden Portekizli teknik adam, ''Bunun kritiğini siz yaparsınız. Ancak ilk yarıda ceza alanı içinde Ernst'e yapılan bir pozisyon vardı, ayrıca Almeida'nın attığı golü iyi analiz etmenizi istiyorum'' diye konuştu.

"İYİ YOLDAYIZ"

Carvalhal, sözlerinin devamında şu ifadeleri kullandı: ''Her zaman, bugüne kadar gördüğümüz büyük maçlarda büyük mücadele gösteren takımımız, yine aynı şekilde iyi bir maç çıkardı. Bugün daha da takım olduğumuzu gösterdik, daha da kuvvetliydik bugün. Maçtan maça daha iyi takım oluyoruz. Takımımız çok çok daha iyi bir seviyede. İstediğimiz galibiyeti alamadık o nedenle mutsuzuz. Hala şampiyonluk yarışının içindeyiz daha çok yolumuz var. İlk 4 içinde olmak istiyoruz, bu sene play-off'lar olacak. İyi yoldayız.''