BIST 9.717
DOLAR 32,57
EURO 34,99
ALTIN 2.447,85

Çarşı bu açılışa gerçekten karşı mı?

Şirret bir yayın... Fitne fesat o biçim.. Vodafone Arena'da dün bir futbol şöleni yoktu. Yapılan bir açılıştı. Beşiktaş taraftarının içeride olmasını gerektirecek bir ortam da yoktu. Taraftar bu akşam Bursaspor maçı için stada zaten girecek.

Çarşı, Erdoğan'ın açılış töreninde olmasına karşıymış!

Niye karşı?

Kim diyor bunu?

Çarşı özel bir duyuru yaptı mı bu konuda?

Yok... 

Birileri bir şeye karşı ama, bu Çarşı değil. 

Sözcü mesela..

Vermiş coşkuyu... 

Taraftarı stada almadılar diye... 

Şirret bir yayın... Fitne fesat o biçim.. Vodafone Arena'da dün bir futbol şöleni yoktu. Yapılan bir açılıştı. Beşiktaş taraftarının içeride olmasını gerektirecek bir ortam da yoktu. Taraftar bu akşam Bursaspor maçı için stada zaten girecek. 

O yüzden, milleti gaza getirmenin bir anlamı yok.

Efendim, BJK Başkanı Fikret Orman, "Sayın Cumhurbaşkanım" demiş konuşmasında.. 

Ne deseydi mesela?

"Sevgili Tayyip" falan mı?

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti Hareketi'nin lideri Recep Tayyip Erdoğan'la aralarında "milim fark" olmadığını söylüyor. Olabilir mi? Olsa ne olur ya da?

Kemal Kılıçdaroğlu'na özenip "Recep" mi deseydi?

Bakın Pazar günü bir stadın açılışı yapıldı. Devlet büyüklerinin katıldığı bir açılış. Galatasaray stadında yaşananların tekrarlanma ihtimaline karşı bir tedbir alındı... Beşiktaşlılar'ın bu tablodan şikayeti olmasa gerek. 

"Stadı AKP'lilere açtırdılar" gibi saçma bir başlık veya haber olamaz. Orada "AKP'liler" devlet erkanı vardı. Cumhurbaşkanı vardı, Başbakan vardı, Beşiktaşlı Abdullah Gül vardı... Spor Bakanı vardı.. 

O stad "AKP'liler" için değil, Türkiye için yapıldı. Beşiktaşlılar için yapıldı. Gelecekteki Beşiktaşlılar için yapıldı. 

Vodafone Arena, ne Tayyip Erdoğan'a kalacak, ne Ahmet Davutoğlu'na, ne de Fikret Orman'a... Bu muhteşem eser, Beşiktaşlılar'ındır, Beşiktaşlılar'ın kalacak... 

Emeği geçen herkese teşekkürler... 

Hayırlı olsun.. 

Mevlüt Yüksel'in son haberi

Bu çocuk bizim zamanımızda böyle biri değildi. Evet zaman zaman saçmalıyordu ama, bu kadarına pes.. 

Mevlüt Yüksel'den söz ediyorum. 

Şu Almanya'ya gidip komiklik yapan çocuk. 

Anlaşılan o ki, söylediklerini işitmiyor. 

Diyor ki:

Cem Küçük meselesini "TSK'daki Fethullahçılar" yazısına bağlayanlar var. Öyle değil. Öyle olsa, Rasim Ozan Kütahyalı'nın da işine son verilirdi. Cem Küçük'ün Star'dan gönderilmesinin nedeni Aydın Doğan ile Ethem Sancak'ın uzlaşması olabilir!

"Misafir geldik buraya..."

Oysa, misafir değil... Korsanlık yapıyor. Adamlar çekim izni vermiyor diye, "korkak" diyor... Adam eli cebinde diye "kaba" diyor.. "Bu mudur misafirperverlik" diyor... 

Çok şey diyor... Ama yazmakla gülünmez, izlemeniz gerek.

Buyurun o halde... 

Karşınızda Mevlüt Yüksel..