BIST 10.046
DOLAR 32,28
EURO 34,62
ALTIN 2.412,41
HABER /  SPOR

Carlostan çarpıcı sözler

İlk kez sarı-lacivertli formayı giyen Roberto Carlos'tan çarpıcı açıklamalar

Abone ol

Fenerbahçe'nin Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımıyla yaptığı maçta ilk kez sarı-lacivertli formayı giyen Brezilyalı futbolcu Roberto Carlos, herkesin beklediği futbolu sergileyemediğini, sezon içinde daha iyi olacağını söyledi.

Roberto Carlos, karşılaşmada orta sahada topu aldığı zaman taraftarların ''Vur, vur'' diye bağırmasıyla ilgili olarak bir soru üzerine, ''İlk maçında taraftarlar gol atmamı istiyorlar. Fakat zamanla daha çok çalıştıkça ceza sahası içinden, dışından etkili vuruşlar yapacağım'' dedi.

Onlara Fener'i anlatıyorum

Roberto Carlos, basında Fenerbahçe'nin transfer listesinde oldukları şeklinde haberler çıkan Adriano ve Ronaldo ile ilgili bir soru üzerine şunları söyledi:

''Ben her zaman arkadaşlarımla konuştuğumda Fenerbahçe'nin kalitesini, tesislerin, altyapının kalitesinden, ortamın güzelliğinden bahsediyorum. Gelip, gelmemeleri onların kararıdır ama ben burada gördüklerimi onlara iletiyorum.'' Brezilyalı futbolcu, futbolu 38 yaşında bırakmayı ve kariyerini Fenerbahçe'de tamamlamayı düşündüğünü söyledi.