BIST 10.083
DOLAR 32,43
EURO 34,85
ALTIN 2.436,10
HABER /  GÜNCEL

Carlos adana kebabını çok özlemiş

Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü eski futbolcusu Roberto Carlos tam bir kebap hayranı çıktı.

Abone ol

Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü eski futbolcusu Roberto Carlos, yeni takımının kamp yaptığı Antalya'da kebap keyfi yaptı.

Aşçı üniforması giyip ocakbaşına geçen Carlos, "Adana kebanının kokusunu bile özlemişim" dedi.

Yeni transfer olduğu Rusya Süper Lig takımlarından Anzhi'nin Serik İlçesi'ne bağlı Belek Beldesi'nde bulunan Spice Otel'deki kampında bulunan yıldız futbolcu Roberto Carlos, dün akşam kebap yemek için dışarı çıktı. Carlos, Akdeniz Turizm Aşçılar Birliği Başkanı Ali Selek'in davetlisi olarak Konyaaltı Caddesi üzerinde bulunan Çukurova Ocakbaşı'nda akşam yemeği yedi. Restorana girer girmez, aşçı üniformasını giyen Carlos, ocakbaşına geçip Ali Selek ile birlikte Adana kebabı pişirdi.

Oldukça keyifli görünen Roberto Carlos, Türkiye'den uzak kaldığı dönemde Türk kebabını çok özlediğini söyledi. Fenerbahçe'de oynarken takım arkadaşlarıyla birlikte sık sık mangal partisi düzenlediklerini belirten Carlos, "Adana kebanının kokusunu bile özlemişim. Burada da kebap yapan ustayı görünce kendi kebabımı kendim pişirmek istedim" dedi.

Carlos'a restorandaki müşteriler de yoğun ilgi gösterirken, Çukurova Ocakbaşı'nın 35 yıllık aşçısı Ayhan Aslan da hayranı olduğu futbolcuyu karşısında görünce büyük heyecan ve şaşkınlık yaşadığını söyledi. İşyeri sahibi Mehmet Güler ise dünyanın en iyi futbolcularından birini ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.