BIST 10.083
DOLAR 32,42
EURO 34,83
ALTIN 2.443,62
HABER /  GÜNCEL

Şükrü Saracoğlu'na Arena ayarı

Türk Telekom Arena'nın müthiş akustiği Fenerbahçe yönetimini harekete geçirdi.

Abone ol

Türk Telekom Arena'nın müthiş akustiği Fenerbahçe yönetimini harekete geçirdi.

Habertürk Gazetesi'nin haberine göre; Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yapılan incelemede çatıdaki bombenin sesleri olumsuz yönde etkilediği ortaya çıktı. Çatının değişimi için kollar sıvandı.

MAÇLARDAKİ AKUSTİK ETKİLEDİ

Fenerbahçe yönetimi, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda değişime gidiyor... Bunun nedeni de stattaki akustiğin iyi olmaması. Sarı-Lacivertliler özellikle Galatasaray'a verilen Türk Telekom Arena'daki akustikten fazlasıyla etkilendi. Statta az sayıda Sarı-Kırmızılı taraftar bulunsa bile yapılan tezahüratlarda her yer inliyordu. Bu durum Fenerbahçeli yöneticilerin de dikkatini çekti. Bunun için yapılan araştırma ve incelemeler sonucunda yöneticiler Türk Telekom Arena'nın yapılış itibariyla çok iyi bir akustik düzene sahip olduğu ve bu nedenle de yapılan tezahüratların yeri göğü inlettiği gerçeğiyle karşılaştı.

HATA HEMEN ORTAYA ÇIKTI

Ancak Türk Telekom Arena'daki bu akustik neden Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yoktu? İşte bu ve bunun gibi soruların yanıtını bulmak için Fenerbahçeli yöneticiler araştırmalara başladı. Bunun sonucunda stadın çatısındaki bombelerin taraftarın çıkardığı sesi olumsuz yönde etkilediği ve dağıttığı ortaya çıktı. Böyle olunca da tıpkı Seyrantepe'deki atmosferin yaratılması için araştırmalar başladı. Şimdi yöneticiler sıkı bir araştırma içinde. Eğer Şükrü Saracoğlu Stadı'nın çatısı maçlar oynanırken de değiştirilebilirse bu hemen gerçekleştirilecek. Aksi takdirde ise sezon bitimiyle birlikte stadın çatındaki değişim başlayacak.