BIST 9.916
DOLAR 32,47
EURO 34,87
ALTIN 2.431,72
HABER /  GÜNCEL

Çaresizlik bunu yaptırmıştı o aile ile ilgili flaş gelişme!

ŞANLIURFA'da üç çocuğu ile birlikte gardıropta yaşayan aile yeni evine kavuştu. Üstelik belediye evin 1 yıllık kirasını peşin ödedi.

Abone ol

ŞANLIURFA’da, kirasını ödeyemediği için ev sahibi tarafından dışarı atılan ve gardıroptan bozma 4 metrekarelik odada yaşayan Hurma ailesi, Büyükşehir Belediyesi tarafından kiralanan eve taşındı.



Şanlıurfa’da gardıroptan bozma 4 metrekarelik seyyar odada eşi ve 3 çocuğuyla yaşayan Hurma ailesine Büyükşehir Belediyesi tarafından ev kiralandı. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik’in de ziyaret ettiği Veysel Hurma, geçen hafta Haliliye Belediyesi’nde iş başı yaptı. Yaklaşık 1 hafta otelde konaklayan Hurma ailesi, bugün yeni evine taşındı. Belediye görevlileri tarafından otelden alınan aile, yeni evine götürüldü. Süleymaniye Mahallesindeki apartmana yerleştirilen ailenin 1 yıllık kirası da Büyükşehir Belediyesi tarafından ödendi. Eşi ve çocuklarıyla birlikte eve geçen Veysel Hurma, eve taşındıkları için mutlu olduklarını ifade ederek yetkililere teşekkür etti.