BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Çaresiz baba oğlunu öldürdü

Çareyi ölümde buldu. Öz evladını kendi elleriyle öldürdü...

Abone ol Adıyaman merkeze bağlı Dardağan Köyü'nde akıllara durgunluk veren bir olay meydana geldi. 5 yaşındaki zihinsel özürlü olan çocuğunu doktor doktor dolaştıran fakat hastalığa çare bulamayan baba çareyi ölümde buldu.

Doğan K. (30) isimli baba zihinsel özürlü olan 5 yaşındaki oğlu Umut Gazi K.'yı defalarca doktora götürmesine rağmen hastalığı iyileşmedi. Evladının hastalığı karşısında çaresiz kalan baba da bu durum karşısında psikolojik problemler yaşamaya başladı.

Evladının durumu karşısında dayanamayan baba tabancasını alarak evinin 200 metre ilerisinde çocuğunun kafasına kurşun sıkarak öldürdü. Çocuğunu vuran baba daha sonra kendi kafasına kurşun sıkarak intihar etti.

Olay yerinde hayatını kaybeden baba ve oğlu Adıyaman Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Hastaneye akın eden yakınları sinir krizleri geçirdi. Polis ekipleri hastane içersine kimseyi yaklaştırmadı. Adıyaman Cumhuriyet Savcısı tarafından yapılan ön inceleme sonrasında, cesetler otopsi yapılmak üzere Malatya Adli Tıp Kurumuna gönderildi.