BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Cansu Deliktaş kimdir Kısmetse Olur'da şok yaşadı

Kısmetse Olur evinden bu hafta elenen isim Cansu Deliktaş olacak. Peki kimdir Kismetes Olur Cansu evde Tankut Denker ile ne yaşadı Daniela gelince neler gördü?

Abone ol

Kısmetse Olur evinin sevimli isimlerinden Cansu Deliktaş kimdir evden neden elendi? Tankut Denker ile olan ilişkisi tam başlamışken nasıl bitti?

Cansu Deliktaş farklı tarzı ile eve ilk girdiği günden dikkat çekti. Betülay Coşkun elendikten sonra Kısmetse Olur'a adım atan Cansu Deliktaş zekası ve hazır cevaplığıyla beğenildi.

TANKUT DENKER İLE CANSU İLİŞKİSİ

kismetse olur cansu deliktas ve tankut denker kimdirCansu Deliktaş eve girdiği anda kartlarını açık oynadı. Tankut Denker için geldiğini başkası ile ilgilenmeyeceğini söyledi. Elenene kadar da bu çizgisinde yürüdü.

CANSU DELİKTAŞ KİMDİR?

cansu deliktaş kimdir kısmetse olurCansu Deliktaş 27 yaşında. Aslen İzmirli olan Cansu, İstanbul doğumlu. 21 yaşında bir kez evlenip boşanan Cansu Halkla İlişkiler işinde çalışıyor.

CANSU DELİKTAŞ INSTAGRAM HESABI

Kısmetse Olur yeni gelin adayı Cansu Deliktaş sıradışı tavrı ile dikkat çekti.

cansu deliktas kimdir kismetse olur instagrami Evlenip boşanan Cansu Deliktaş'ın eski eşi merak konusu olurken instagram hesabından da renkli bir profil yansıdı.