BIST 9.888
DOLAR 32,58
EURO 35,01
ALTIN 2.463,74
HABER /  GÜNCEL

Cansel'in babasından Özgecan'ın babasına şok sözler

Cinsel istismar sonucu intihar eden Cansel'in babası Özgecan'ın babasını sert sözlerle eleştirdi. Mehmet Aslan, Mustafa K.'ya böyle yanıt verdi.

Abone ol

Kayseri'de öğrencisine cinsel istismarda bulunarak intihar etmesine neden olduğu öne sürülen öğretmen, "müstehcenlik" suçundan 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı. Sanık öğretmen, Yargıtay tarafından cezası onaylanana kadar tahliye edildi

Baba Mustafa K. mahkeme heyetinin kararı açıklamak için ara verdiği sırada tutuklu sanık Bayram Ö.'ye dönerek, "Buradan alacağın cezanın önemi yok. Zorbalık nasıl yapılıyor herkes görecek. Ben senin yazdığın hikayeyi satır satır burada okudum. Ben de senin için hikaye yazacağım" dedi.

"MEŞREBİ GENİŞ BİRİ DEĞİLİM"
Duruşma çıkışında Cansel Buse K.'nın babası Mustafa K., basın mensuplarının Özgecan olayını hatırlatması ve katillerinin öldürülmesini sorması üzerine, "Ben Özgecan'ın babası kadar meşrebi geniş biri değilim" dedi.

"KALDIRABİLECEĞİ YÜK AĞIR GELMİŞ"
Mustafa K''nın bu sözlerine Özgecan'ın babası Mehmet Aslan'dan cevap geldi. Baba Aslan, şunları söyledi: "O yavruya Allah'tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun. O da benim için bir Özgecan. Allah şöyle buyuruyor: Ben kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemem. O beyefendinin kaldırabileceği yük demek ki biraz ağır gelmiş. Ona da sabırlar diliyorum, methanetler diliyorum. Allah o yavrunun mekanını cennet eylesin. Şöyle bir anektot var. Bir torun dedesine soruyor; Dede bahçede bağladığın köpekler beyaz olan mı siyah olan mı yener. Dedesi de diyor ki ben hangisini beslersem o yener. Bizim beslediğimiz de sanırım Cansel kızımızın babasının beslediği farklı olsa gerek. Umarım birdaha böyle olaylar yaşanmaz." 

ÖZGECAN'IN BABASI "NE SEVİNDİM NE DE ÜZÜLDÜM" DEMİŞTİ
Üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın katillerinden Ahmet Suphi Altındöken'in  Adana'da cezaevinde uğradığı silahlı saldırıda ölmesi, babası Necmettin Altındöken'in yaralanmasını değerlendiren Özgecan'ın babası Mehmet Aslan, "Haberi duyduğumda ne hissedebilirim ki sevindim desem yalan söylerim, üzüldüm desem yine yalan söylemiş olurum. Kompleks duygular içerisindeyim" demişti.