BIST 9.530
DOLAR 32,51
EURO 34,82
ALTIN 2.471,73
HABER /  MEDYA

Cansel Çördük ve Melis Buse gerçekte bakın kimdir?

Kısmetse Olur yarışmacılarından Cansel Çördük ve Melis Buse Betyakan kimdir ve gerçekte ne iş yapıyorlar?

Abone ol

Kısmetse Olur yarışmacıları hakkındaki gerçekler ifşa olurken gelin adaylarından Cansel Çördük ve Melis Buse Betyakan ile ilgili gerçekler de ortaya döküldü.

Cansel Çördük oyuncu çıktı. Melis Buse Betyakan ise daha önce bir yarışmada boy göstermiş. Erdem'in ardından Eser'e dönüş yapan Cansel Çördük bu hafta koruma altına alınmıştı.

CANSEL ÇÖRDÜK GERÇEKTE KİMDİR?

Kısmetse Olur evinin bir diğer gelin adayı olduğu söylenen Cansel Çördük de oyuncu çıktı. Cansel Çördük, Çılgın dersane filminde rol almış.

MELİS BUSE BETYAKAN GERÇEKTE KİMDİR?

Melis Buse Betyakan ise gerçekte cast ajansı üyelerinden biri. Melis Buse daha önce ekrana gelen yarışmalarda boy göstermiş. Bana Herşey Yakışır ve Vay Arkadaş programlarına katılmış.

ADNAN VE MELEK ÇELEBİ GERÇEKTE KİMDİR?

Adnan Kısmetse Olur yarışmasıyla birlikte Kim Milyoner Olmak ister yarışmasına katılmış. Gelin adaylarından Melek ile de yakın arkadaş oldukları belgeli. Hem Adnan hem de Melek oyunculuk ve mankenlik yapıyorlar.

DANIELLA GERÇEKTE KİMDİR?

Kısmetse Olur gelin adaylarından Daniella da sahte çıktı. TRT'deki Zengin Kız Fakir Oğlan dizisinde oynayan Daniella, bir Arap klibinde de boy göstermiş.

CEYDA KIRICI GERÇEKTE KİMDİR?

Ceyda Kırıcı da dümenin içinde. Kısmetse Olur gelin adayı damat adaylarından Adnan ile hayli yakınmış. Ceyda ve Adnan'ın tanışıyor olmaları bir yana elele fotoğrafları var. 

MEPTAP TAŞKIRAN GERÇEKTE KİMDİR?

Kısmetse Olur evinde 'kötü kız' rolü kesen Mehtap Taşkıran da gerçekte bir oyuncu ve model. Mankenlik fotoğrafları da bunun kanıtı oldu. O da cast ajansına üye.