BIST 9.722
DOLAR 32,54
EURO 34,93
ALTIN 2.425,17
HABER /  GÜNCEL

Canlı yayında itiraf etti! Ceset öyle bir yerden çıktı ki...

Müge Anlı'nın sunduğu proğramda bir cinayet daha gün yüzüne çıktı. Mahir Öztürk, 78 yaşındaki Ali Sönmez’in cesedini nereye attığını itiraf etti.

Abone ol

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı'nın programında, kayıp Ali Sönmez'in kızının programa bağlanıp, cinayeti itiraf etmesiyle  tüm izleyicilerin kanı donmuştu.

Yaşlı adamın kızı Fatma'nın, canlı yayına bağlanarak sevgilisi Mahey'den babası Ali Sönmez'i hırpalayıp bir tarafa atmasını istediğini söylemesi üzerine Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Fatma Sönmez'in canlı yayındaki bu itirafını ihbar kabul ederek Sönmez'i gözaltına aldı.

CESEDİN YERİNE SÖYLEDİ

Soruşturmayı derinleştiren polis, Mahey diye bilinen Mahir Öztürk’ü, saklandığı Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde yakalandı. Polis sorgusunda suçunu itiraf eden Mahir Öztürk, her şeyi anlattı, cesedin yerini söyledi. Polis ve jandarma ekipleri zanlının itirafı doğrultusunda Dokuzyol ile Ekinveren mahalleleri arasındaki tarlada bulunan foseptik çukurunda 78 yaşındaki Ali Sönmez’in cesedini halıya sarılı vaziyette buldu. 6 saat süren çalışmanın ardından yaşlı adamın cesedi çukurdan çıkarılarak otopsi için morga götürüldü.