BIST 10.188
DOLAR 32,27
EURO 34,75
ALTIN 2.401,25
HABER /  MAGAZİN

Canlı yayında İbo kavgası!

Tatlıses ziyereti iki ünlüğ sanatçının arasını açtı. İşte Bünet Ersoy ve Seda Sayan arasında geçen o diyalog..

Abone ol

Bülent Ersoy kendisine canlı yayında Türk halkından özür dileme çağrısında bulunan Seda Sayan’a kızdı

"Hastanede kadınların kavga ettiğine inanmıyorsun da benim' Kameralar karşısında geçip timsah gözyaşı dökmem' dediğime nasıl inanıyorsun" diyerek çıkıştı.

Bülent Ersoy'un İbrahim Tatlıses'i neden ziyaret etmediğiyle ilgili yayınlanan, "Kameralar karşısında gidip timsah gözyaşı dökmem" şeklindeki sözlerine Seda Sayan canlı yayında tepki gösterip; "Bunu dediyse Türk halkından özür dilesin. Yaşına, titrine yakışmıyor bu abuk subuk sözler" şeklinde konuşması üzerine Bülent Ersoy telefonla programa katılarak Seda Sayan'a çıkıştı. "Bunları söylemeyeceğimi bilmiyor musun? Bana karşı sesini bu kadar nasıl yükseltirsin. Hastanede Tatlıses'in yakınlarını birbiriyle kavga ettiği haberlerine inanmıyorsun da benim haberime nasıl inanıyorsun" dedi. Sayan ise "Tepkim sana değil, sen söylemişsin gibi çıkan sözlereydi" dedi.

Bülent Ersoy'un Tatlıses'i ziyaret etmemesiyle ilgili bazı gazetelerde "Şimdi oraya gidip ne yapacağım? İlla görüntü mü vermem gerekiyor? Hastanede neler yaşandığını gazetelerden okuyorum. Kavga gürültü oluyor. Gidip orada, timsah gözyaşları dökenlerden olamam" dediği şeklinde açıklamalar yayınlanmıştı. Her gün hastanede ziyarete giden Seda Sayan da bu açıklamalar üzerine canlı yayında tepki göstermiş, Ersoy'u özür dilemeye çağırmıştı.