BIST 10.228
DOLAR 32,38
EURO 34,78
ALTIN 2.394,67
HABER /  MAGAZİN

Canlı yayında ağlattılar

Canlı yayında Seni herkes alem tanır gerginliği. Tuba Ünsal Çilingiroğlu'nun bu sözleriyle bir anda gözyaşlarına boğuldu

Abone ol

Türkmax kanalında yayınlanan "Normal misin" programında, Kaya Çilingiroğlu ile Tuba Ünsal arasında ipler gerildi. Ünsal, kendisine "Seni herkes alemden tanır" diyen Çilingiroğlu'nun üzerine yürüdü.

Karaktersiz sözü ipleri kopardı
"Normal misin"in bu haftaki konusu "aldatma"ydı. Gergin başlayan programda ipler "Evliyken başka birine aşık olsanız ne yaparsınız" sorusuyla koptu. Yanıtlar arasında yer alan "Belli bir süre bekler, aralarında tercih yaparım" şıkkı için sunucu Tuba Ünsal "Bence böyle yapmak karaktersizlik" diye yorum yaptı. Kaya Çilingiroğlu ise bu sözlerine üzerine alındı ve Ünsal'a "Çocuğun yok, böyle bir şey yaşamamışsın. Sen sunucluğunu yap, yorum yapma" diye çıkıştı.

Canlı yayında stüdyo karıştı
Ünsal'ın "Ben size demedim, yanlış anladınız" sözlerine rağmen Çilingiroğlu sert tavrını sürdürdü ve "Beni 70 milyon farklı bir şekilde tanıdı, seni ise alemlerden" dedi. Bunu duyan Ünsal canlı yayında Çilingiroğlu'nun üzerine yürüyüp "Saygısızca davranıyorsunuz" diye bağırdı. Yorumculardan Onur Baştürk "Tuba'ya hakaret ettiniz" deyince geri adım atan Çilingiroğlu'nun "Alem dergisini kastetmiştim" açıklaması suları durultmadı. Reklam arasında kulise çekilen Ünsal gözyaşlarına boğuldu.

Reklam sonrası Çilingiroğlu'nun "Haklıyım ama yine de özür diliyorum" dediği Ünsal, programı yaşlı gözlerle tamamladı.