BIST 10.083
DOLAR 32,39
EURO 34,80
ALTIN 2.439,86
HABER /  POLİTİKA

Çankaya Köşkü'nde kritik terör zirvesi

Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığındaki toplantı başladı. Köşk'te Suriye'deki sınır olayları ile yurt genelindeki güvenlik konuları ele alındı.

Abone ol
Özel güvenlik toplantısı Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun başkanlığında Köşk'te yapıldı. Basına kapalı tutulan toplantı sonrası kısa bir açıklama yapıldı.

Çankaya Köşkü'nde dün saat 17.55 başlayan toplantı, yaklaşık 2 saat sürdü. Davutoğlu başkanlığındaki toplantıda Kilis ve Suruç'taki saldırılar ele alındı. İşte Başbakanlık'tan yapılan o kısa açıklama;

"Başbakan Sayın Ahmet Davutoğlu başkanlığında bugün Çankaya Köşkü’nde yapılan Güvenlik Toplantısında, son günlerde ülkemize yönelik olarak DAEŞ ve PKK terör örgütlerince gerçekleştirilen saldırılar tüm boyutlarıyla değerlendirilmiştir.

Bu bağlamda, çok sayıda sivil vatandaşımızın ölmesine ve güvenlik görevlilerimizin şehit edilmesine neden olan menfur saldırılara karşı alınan tedbirler gözden geçirilmiştir.

Kamu düzeni ve ulusal güvenliğimizin muhafazası için her türlü tedbirin titizlikle uygulanmaya devam edilmesi ve gereken diğer önlemlerin ivedilikle uygulamaya konulması kararlaştırılmıştır."