BIST 9.722
DOLAR 32,54
EURO 34,91
ALTIN 2.427,03
HABER /  MAGAZİN

Caner'in Tülin Koca itirafı bomba oldu! Esra Erol'da dedi ki...

Caner eşi Berke ile olan boşanma davası sebebiyle zor günler yaşarken Esra Erol'un programında Tülin Koca ile ilgili itirafta bulundu. Caner Tülin ile ünlenmiş ve bir dönem ekranlarda onunla yer almıştı.

Abone ol

Caner Toygarlı ve Berke Kentle arasındaki boşanma davasında olay ifşalar arka arkaya gelirken günün itirafı Tülin Koca'yla ilgili oldu. Caner Tülin hakkında 'keşke onunla evlenseydim' dedi.

Esra Erol'un programına çıkan Caner Toygar, evini aratan eşi Berke Kentli hakkında ağır laflar ederken eski aşkıyla ilgili itirafı patlattı.  Caner "Keşke Tülin ile evlenseydim. Şimdi 15 yaşında çocuğun olurdu. Onun da hataları oldu benim de oldu. Hakkını helal etsin' dedi.

Caner, Tülin'in kendisi hakkında hiç olumsuz konuşmadığını belirterek, 'benim en deli çağlarım, sinirli çağlarımdı ama bir kez bile çıkıp konuşmadı. Benim evlendiğim kadın bana tuzak kuruyor' diye konuştu.


Caner Tülin Koca ile 'Gelinim Olur musun' yarışmasıyla bir dönem konuşulmuştu. O dönem izleyici Caner'i başında kırdığı bardakla hatırlar. Caner'in ardından Tülin de yıllar sonra Seda Sayan'ın evlilik programında ortaya çıktı ve yine kendine eş arıyordu.

caner tülin koca kimdir
Tülin Koca yılların azizliğine uğramış ve hayli değişmiş olarak ekranlarda boy göstermişti.

Gelinim Olur Musun'un Tülin'i bakın şimdi ne yapıyor?Gelinim Olur Musun'un Tülin'i bakın şimdi ne yapıyor?Gelinim Olur Musun'un Tülin'i bakın şimdi ne yapıyor?HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

BERKE'NİN BABASI İLE İLGİLİ GERÇEKLER NE?
Caner Berke kavgasına Berke'nin babası Salih Zafer Kentli de dahil oldu. Caner eşinin evini aratması sonrasında babayla görüştüğünü ve onun kendisine ailesiyle ilgili bomba itiraflarda bulunduğunu söyledi. Esra Erol'un bugünkü yayınında Caner Berke ile ilgili babanın söylediklerini açıkladı.

Berke'nin 30 yıldır babasıyla ayrı olduğunu iddia eden Caner, "Adamı bunaltmışlar. 30-35 senedir ortada yok. Adama şimdi hak veriyorum. O anlattığı zaman gaddar baba diyordum ama adam kaçmakla çok iyi etmiş. Baba kızlarını görmek istemiş , annesi göstermemiş" dedi.