BIST 9.916
DOLAR 32,54
EURO 34,85
ALTIN 2.446,91
HABER /  MAGAZİN

Candice Swanepoel kedi kılığına girdi!

Ünlü model Candice Swanepoel son alarak yer aldığı fotoğraf çekimi ile magazin basınında dikkat çekti.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Victoria's Secret'ın en ünlü meleklerinden biri olan Candice Swanepoel yer aldığı sosyal sorumluluk projesi ile dikkatleri üzerine çekti. 

Dünya'nın en ünlü modellerinden biri olan Candice Swanepoel duyarlılığı ile bir kez daha taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanmayı başardı. Güney Afrikalı ünlü model Meksikalı bir hayvan barınma servisinin internet reklamları için kamera karşısına geçti. Kio Networks adındaki firma için kedi kulakları takıp kamera karşısına geçen Victoria's Secret modeli Candice Swanepoel verdiği pozlar ile dikkat çekti.

1.20140507111834.jpg

Başına taktığı kedi kulakları ve beyaz kıyafetler içerisine bürünen 25 yaşındaki ünlü model Candice Swanepoel bir kedi yumağı ile oynarken hayvan barınağının reklamları için poz verdi. Kedi kılığına giren ünlü model ayrıca Bulldog cinsi bir köpek ile yer aldığı çekimlerde Kio Networks adlı firmanın 'Do you like it fast?' sloganı ile sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

2.20140507111953.jpg 

Genel olarak iç çamaşırları ve bikini tanıtımlarının aranan yüzü olarak bilinen 25 yaşındaki ünlü model Candice Swanepoel'e yöneltilen bu sosyal sorumluluk projesinde yer alması için teklif götürülürken hayvanlara olan sevgisi ile bilinen Afrikalı modelin ücret almadan reklam çekimlerinde yer aldığı iddia edilirken magazin basınına yansıyan bu iddia taraflı tarafsız tüm herkes tarafından tebrik edildi.