BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Canaydının ilginç uğuru

Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, Bursaspor yenilgisine ilginç bir yorum getirdi

Abone ol

Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, geçen yıl da Bursaspor ile oynadıkları hazırlık maçında mağlup olduklarını, ancak sezonu şampiyon bitirdiklerini söyledi.

Canaydın, Bursaspor'un 3-2 kazandığı maçın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, iki takım için de iyi bir hazırlık maçı olduğunu söyledi. Geçen sezon da yeşil-beyazlı takımın sezon açılış töreni için Bursa'ya geldiklerini anımsatan Canaydın, ''Geçen yıl da mağlup olmuştuk ama sezonu şampiyon bitirmiştik. Tarih tekerrürden ibarettir. Takım hazırlanmaya devam ediyor'' dedi.

Bursaspor Kulübü Başkanı Levet Kızıl da, sezon açılış töreni için Bursa'ya gelen Galatasaray Kulübü'ne teşekkür etti. Her iki takımın da geçen yılı şampiyon olarak tamamladığını kaydeden Kızıl, ''Zevkli ve güzel bir müsabaka oldu. İzleyenler keyif aldı'' diye konuştu.

-BURSASPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ ÇETİNER-

Bursaspor Teknik Direktörü Raşit Çetiner ise yeni bir takım olarak yeni bir hedefle yola çıktıklarını belirterek, bu akşam da Galatasaray gibi güçlü bir takım karşısında ciddi bir hazırlık maçı yaptıklarını söyledi. Karşılaşmanın sonucunun önemli olmadığını ifade eden Çetiner, şöyle konuştu: ''Artık ileriye dönük daha düzgün bakabiliyoruz. Bursaspor Turkcell Süper Ligi'ne çıktığı ilk günden beri söylediğim gibi, bizim hedefimiz ligde kalıcı olmak, Türkiye Kupası'nda da başarılı sonuçlar alarak Bursalıları ve Bursasporluları mutlu etmek'' Çetiner, bir gazetecinin, ''Galatasaray'ı nasıl buldunuz?'' sorusuna, ''Galatasaray oturmuş bir takım. Ne yaptıklarını iyi biliyorlar. Ben Galatasaray'ı beğendim'' yanıtını verdi.

Galatasaray Teknik Direktörü Eric Gerets ise maçtan sonra herhangi bir açıklama yapmadı.