BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Yaşlılara özel diskotek

Rusya'nın başkenti Moskova'da faaliyet gösteren yaşlılar diskoteğine büyük ilgi

Abone ol

Rusya'nın başkenti Moskova'da faaliyet gösteren yaşlılar diskoteğinin ihtiyar ziyaretçileri kıvrak danslarıyla gençlere taş çıkartıyor.

Moskova'nın Ostankino dinlenme parkında yaşlı ziyaretçiler için ücretsiz olarak faaliyet gösteren diskotek, kendini 25 yaşında hisseden 80'lik ihtiyarların en uğrak mekanı haline geldi. Genellikle çağdaş pop müzik parçaları eşliğinde dans eden ihtiyarlar, çevik hareketleriyle görenleri şaşırtıyor. Hareketli müzik eşliğinde büyük coşkuyla dans eden ihtiyarların, klasik balo müziğini ise bir kenara çekilerek dinlemeleri ilginç görüntülere sahne oluyor.

Diskotek çalıştırıcısı Sergey Kozlov, "Diskoteğimiz yılın dört mevsimi ihtiyarlarımıza hizmet vermektedir. Kışın dondurucu soğuklarda bile burası çok kalabalık oluyor. Ziyaretçilerimizin çoğu hareketli müzik tutkunudur. Yaşlılara özgü eski balo parçaları çaldığımızda hemen tepki gösteriyorlar. İster Rusça, ister Gürcüce, ister İbranice, isterse de Tatarca olsun tüm hareketli parçalar büyük rağbet görüyor" dedi.