BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Canan Nine bu kez Bahçeli'ye çattı

Önceki gün Kadir Topbaş'ı susturan 80 yaşındaki Canan Nine, ÜLKE TV'de yargıya, muhalefete, askere ve Bahçeli'ye çattı.

Abone ol

Üsküdar'daki Haliç İskelesi'nde 'Hasköy' isimli vapurun denize indirilmesiyle ilgili düzenlenen törene; Canan Törener (80) isimli vatandaşın sözleri damgasını vurmuştu.

Kadir Topbaş'ın konuşması sırasında kürsüye gelen Canan Törener, AK Parti'ye muhalefet edenlere ve yargıya eleştirilerde bulunarak "Ben 50 senelik Üsküdarlıyım. Bu iskeleden kedi yavruları, ayakkabı parçaları, pet şişeler geçiyordu. Sizin anlayacağınız buralar çöplüktü. Camiler, Validesultanlar çöplüktü. Allah AK Parti'yi başımıza getiren milletimizden razı olsun. Eğer bu iyilikleri bilmezseniz gözünüze dizinize durur. Yoksa ekmeği karneyle alırsınız, haberiniz ola." demişti.

ÜLKE TV'de Ersoy Dede'nin sorularını yanıtlayan Canan Törener, ilginç şekildeki eleştiri tarzıyla Türkiye siyasetini değerlendirdi. Yargı, muhalefet, asker ve Devlet Bahçeli'yi sert bir üslupla eleştiren Canan nine, bir yakınını ziyaret için gittiği askeri hastanede başörtülü olduğu için kendisine, "başını düzelt öyle gir" diyen askere verdiği ilginç cevabı da aktardı.

Canlı yayında konuk olan Canan Nine, Erzurum’un yerlisi ve Nene Hatun’un torunu olduğunu belirtti, devleti, milleti, askeri ve hükümeti çok sevdiğini söyledi.

Annesinin kendisine, dinin, vatanını, namusunu ve malını muhafaza etmesini, bunlara birisinin taarruz etmesi halinde ise “ya öl ya da öldür” diye öğütte bulunduğunu aktaran 80 yaşındaki Canan Törener ülke gündemini değerlendirdiği bölümde ise sert eleştirilerde bulundu.

CANAN NİNE'NİN EKRANDAKİ BİRBİRİNDEN ÇARPICI TESPİTLERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN 



Günde 8 gazete aldığını ve okuyamadıkları yerleri torunlarına okuttuğunu anlatan Canan Nine haberleri dinlediği zaman çok rahatsız olduğunu söyledi. Canan Nine, Yargıtay Başkanı Hasan Gerçeker’in CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’la bir olup AK Parti Hükümeti’nin çalışmasını engellediğini öne sürdü. Canan Nine MHP Gneel Başkanı Devlet Bahçeli'yi de eleştirdi ve kendisine "Saldıray Berk" adını takdığını söyledi.