BIST 9.916
DOLAR 32,46
EURO 34,87
ALTIN 2.436,24
HABER /  GÜNCEL

Canan Barlas'ın Türkçe dersi Twitter'ı yıktı!

Gazeteci Canan Barlas'ın kişisel Twitter hesabından verdiği Türkçe ders, sosyal medyada olay oldu.

Abone ol

Barlas, kişisel hesabından 'Türkçe okunduğu gibi yazılır. Herkes yazılasa da herkez denir. Beğeniyorum denmez beyeniden üretilir. Bu bence böyle' tweeti üzerine takipçileri tarafından ti'ye alındı.

ekran-resmi-2014-07-04-08.08.14.png 

İşte oyorumlardan bazıları

Deniz Algan ‏

:) “@cananbarlas: Türkçe okunduğu gibi yazılır.Herkes yazılasa da herkez denir.Beğeniyorum denmez beyeniden üretilir.Bu bence böyle.”

gokhan sahinkaya ‏

@cananbarlas bir soru.Bir yarışta ikinciyi geçerseniz kaçıncı olursunuz acaba?

guray gursel

Şiyir gibi yazmışsınız @cananbarlas

Meryem Firat

@cananbarlas @pelinozkan sen turkceyi kotu okuyorsan biz napalim canan barlas. 11 yasindaki yegenime bile zorla "herkez" diye okutturamadim

Mr.Nikko

@cananbarlas tdk kapatılsın canan barlas reyiz olsun.bence böyle.

Bener Onar

Oğrenin! “@cananbarlas: Türkçe okunduğu gibi yazılır.Herkes yazılasa da herkez denir.Beğeniyorum denmez beyeniden üretilir.Bu bence böyle.”

Deniz Kestane ‏

Siz yazdıkça birer birer havale geçirip Türkçe öğretmenleri ölüyor. Lütfen durun artık!!!1!!1!!bir!!!1 :(((( @cananbarlas

Furkan ÇİMEN

Meseleleri ortadan kaldırırsak , ortada mesele diye bir şey kalmaz. Bu bence de böyle @dilefgar @cananbarlas

Elif Çongur ‏

@denizkestane sadece türkçe öğretmenleri ölse yine iyi, fonoloji ve ses konuşma dersi veren tiyatro akademisyenleri de sizlere ömür.

Caner Eler ‏

Şiir gibi RT@cananbarlas: Türkçe okunduğu gibi yazılır.Herkes yazılasa da herkez denir.Beğeniyorum denmez beyeniden üretilir.Bu bence böyle.

Sedat Tulumdaş

@cimennfurkan @cananbarlas Bunu bence bir iftar organizasyonunda konuşalım. Gerçi hep konuşuyoruz ama. Pardon konuşuyoz! (okunduğu gibi) :)