BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,94
ALTIN 2.438,20
HABER /  GÜNCEL

Çanakkale'de okullar tatil mi 19 Aralık kar tatili haberi geldi

ÇANAKKALE'de dün akşam başlayan kar yağışı şiddetini bugün iyice arttırdı. Çanakkale Valiliği'nden gelen yeni habere göre bugün Çanakkale'de okullar bugün yani 19 Aralık çarşamba günü tatil edildi. Kar yağışı ise bugün Çanakkale'de devam edecek sıcaklıklar 3 derece birden düştü.

Abone ol

ÇANAKKALE'de bugün okullar tatil edildi kar yağışı dün akşam başladı ve kısa sürede etkili oldu. Çanakkale kar tatili açıklaması ise bu sabah Çanakkale Valiliği tarafından geldi. 19 Aralık çarşamba günü yani bugün şiddetli kar yağışı nedeniyle Çanakkale'nin Gelibolu ve biga ilçelerinde okullar tatil edildi.

ÇANAKKALE'DE İKİ İLÇEDE OKULLAR TATİL: Çanakkale'nin Gelibolu ve Biga ilçelerinde olumsuz hava şartları nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bugün ara verildi.
Alınan bilgiye göre, Gelibolu ve Biga ilçelerinde gece saatlerinde başlayan kar yağışı etkisini sabaha karşı arttırdı.

İlçelerin yüksek kesimlerdeki yoğun yağış nedeniyle her iki İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, merkez ve bağlı köylerde tüm ilk ve orta dereceli okulların bir günlüğüne tatil edildiğini duyurdu.

Meteoroloji yetkilileri, Çanakkale genelinde kar yağışı beklendiğini aktararak vatandaşların hava koşullarına karşı tedbirli olmaları konusunda uyardı.

Çanakkale kar bastırdı 5 günlük hava durumu nasıl olacak?