BIST 9.722
DOLAR 32,58
EURO 34,98
ALTIN 2.423,95
HABER /  GÜNCEL

Can Kırıkları Leyla kim Hande Doğandemir dizi için değişti

Can Kırıkları bu akşam 1. bölümü ile ekranda olacak. Dizinin konusu intikam üzerine kurulu ve başrollerde iddialı isimler var. Peki başrollerden biri olan Leyla Akgün'e hayat veren Hande Doğandemir kimdir? Çocuk Esirgeme Kurumu'nda büyümüş. 15-16 yaşlarındayken Zeynep'le tanışan Leyla'nın hikayesi içinizi acıtacak.

Abone ol

Can Kırıkları konusu ve Can Kırıkları dizisi oyuncu kadrosu bugün en çok arananlardan biri. Bir partide balkondan düşerek ölen bir genç kızın intikamını anlatan dizinin başrollerinden biri de Leyla Akgün'le hayat veren Hande Doğandemir oldu.  Çocuk Esirgeme Kurumu'nda büyümüş. 15-16 yaşlarındayken ailem diyebileceği tek kişi kardeşi gibi benimsediği Zeynep olan Leyla'nın hikayesi hepinizi derinden etkileyecek. 

CAN KIRIKLIKLARI HİKAYESI: Leyla ve Zeynep… Gençlik yıllarında yakın arkadaş olan iki genç kızın hayatları travmatik bir olay sonrası ayrılır. İkisi de kendi yoluna gider ve farklı şehirlerde polis olurlar. Yıllar sonra geçmişin yaralarının tekrar deşilmesine neden olan bir cinayet davasında yeniden bir araya gelirler!

Artık bir komiser olan Leyla, kendisini ölüme terk eden Cihan'ı cezalandırmak için peşine düşer. Leyla'nın açtığı kutudan, artık mutlu bir ailesi olan Zeynep'in tecavüzcüsü de çıkmıştır! Üstelik yıllar sonra girdikleri yolda, geçmişlerinden haberi olmayan amirleri Aslan'ın gözleri hep Leyla ve Zeynep'in üzerinde olacaktır. Eski aşklar depreşir, eski defterler açılır, düşmanlıklar alevlenir. Sırlar ortaya saçılır.

CAN KIRIKLIKLARI OYUNCU KADROSU: Dizide Hande Doğandemir, Seçkin Özdemir, Funda Eryiğit, Alican Yücesoy, Özgür Çevik, Ecem Özkaya, Hazar Motan, Kemal Uçar, Ali İpin ve Demir Karahan rol alıyor.

Hande Doğandemir Leyla Akgün(Doğan): Çocuk Esirgeme Kurumu'nda büyümüş. 15-16 yaşlarındayken ailem diyebileceği tek kişi kardeşi gibi benimsediği Zeynep olmuş.

Leyla'yla Zeynep arasındaki bu ilişki, Cihan Karadağ'ın genç yaşlarında hayatlarına girmesiyle bozulmuş. Günümüzde Leyla, zamanında ölümden dönmüş, hiçbir korkusu, kaygısı, endişesi olmayan, gözü kara bir polis. Onu yaşatan, bu denli güçlü yapan, komiser olmasını sağlayan ise Cihan'a olan kini ve intikam yemini. Yıllar sonra hayat, Leyla ile Zeynep'i bir kez daha bir araya getirecektir. Ne dost, ne düşman, birbirlerinin suç ortağı olacaklardır.

HANDE DOĞANDEMİR KİMDİR: Hande Doğandemir, 22 Kasım 1985 yılında Ankara Bahçelievler’de dünyaya geldi. Evin tek çocuğu olan Doğandemir, ortaokul ve lise eğitimlerini Ankara’da tamamlamıştır. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Sosyoloji bölümü mezunudur. Akademi 35’buçukta oyunculuk eğitimi almıştır. Kamera arkasında programcılık yapmaya stajyerlikle başladı. Vahide Gördüm ve Altan Gördüm’ün oyunculuk okuluna gitti. Bana Masal Anlatma adlı filmde Ayperi karakteri ile ilk oyunculuk deneyimini gerçekleştirmiştir.