BIST 9.769
DOLAR 32,54
EURO 34,89
ALTIN 2.431,42
HABER /  MEDYA

Can Dündar kararı böyle duyurdu!

MİT TIR'larıyla ilgili savcılıktaki ifadelerinin ardından Erdem Gül ile birlikte mahkemeye sevk edilen Can Dündar, mahkeme sürecini dakika dakika twitter'dan duyurdu. Dündar'ın son sözleri ise tutuklandık oldu...

Abone ol

Can Dündar, MİT TIR'larıyla ilgili mahkeme kararını twitter'dan "tutuklandık..." mesajıyla duyurdu. Dündar, dün de twitter'dan MİT TIR'larıyla ilgili olarak savcının Erdem Gül ile birlikte ifadeye çağrıldığını yazmıştı.

Cumhuriyet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar, Adana ve Hatay'da durdurulan MİT TIR'larıyla ilgili savcılık tarafından ifadeye çağrıldı. Erdem Gül ile birlikte ifade veren Can Dündar, tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi. Dündar, adliyede yaşadıklarını twitter'dan dakika dakika takipçilerine duyurdu.

"MAHKEMEYE SEVK EDİLDİK"

Savcılık tarafından ifadeye çağrıldığını yazan Dündar, daha sonra haklarında tutuklama kararı istendiğini söyledi. "Sırada duruşmada" diye yazan Dündar, gazeteciliğin yargılandığını savundu.

"ERDOĞAN'IN O SÖZLERİNİ HATIRLATTI"

Duruşma sonrası tweetlerine devam eden Dündar, Erdoğan'ın sözlerini hatırlattı ve MİT TIR'larıyla ilgili kararda mahkemeye güvenemeyeceklerini söyledi.

DÜNDAR: TUTUKLANDIK...

Bu paylaşımdan dakikalar sonra Dündar, karar için mahkeme çağrıldıklarını duyurdu. Dündar'ın son sözü ise tutuklandık oldu!