BIST 10.083
DOLAR 32,38
EURO 34,80
ALTIN 2.441,79
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Can dostlarımız resim yarışması

Bakırköy Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü Etkinlikleri Kapsamında organize edilen “Can Dostlarımız Hayvanlar” konulu resim yarışması’nın ödül töreni gerçekleşti

Abone ol

Jüri Üyeleri; Bakırköy Belediye Başkan Yardımcısı Bahar Sunman, Bakırköy Kent konseyi Kadın Meclisi Başkanı Yrd. Doç. Dr. Meltem Ünal Erzen, İ.Ü. Veteriner Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erman Or, Ressam Emine Yedikuvvet, Ressam Gökhan Uğur, Resim Öğretmeni Gönül Kavak ve Yerel Hayvan Koruma Gönüllüsü Dilek Özgen tarafından tek tek değerlendirilen ve puanlama sistemi ile belirlenen şanslı isimlerin ödüllerini yine jüri üyeleri takdim etti. Yarışmada ilk üç dereceye giren öğrenciler ise şu şekilde sıralandı:

 

  1. Eylül Özsobay ( Emlak Kredi Bankası İlköğretim Okulu ) ,Ödülü: Notebook ve Kitap
  2. Rana Bayram( Cumhuriyet İlköğretim Okulu ) Ödülü: İpod ve Kitap
  3. Doğaç Gürel ( Hamdi Akverdi İlköğretim Okulu ),Ödülü: Kuru, Sulu ve Pastel Boya Setleri ve Kitap

 

 

Ayrıca sıralamada ilk 60 içerisindeki 50 öğrenciye de kitap hediye edildi.

 

Resim Yarışmasının 1.’si olan Eylül Özsobay’a hediyesini takdim eden Yrd. Doç. Dr. Meltem Ünal Erzen; “Böylesi güzel bir günün Birleşmiş Milletlerce kutlanan Dünya Çocuk Günü ile aynı güne rast gelmiş olması çok hoş bir tesadüf gerçekten.  Çocuklarının eğitiminde aileler kadar öğretmenlerin de yeri büyük. Hayvanlarla ilgili güzel duygular besleyen ve bu duyguyu başarılı bir şekilde aktaran çocuklar yetiştirdiği için tüm öğretmenlerimize ve ailelerine teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 

Yarışmanın 2.’si  Rana Bayram’a hediyesini takdim eden Bakırköy Belediye Başkan Yardımcısı Bahar Sunman ise; “Jüri üyelerimizle bir araya gelerek resimleri değerlendirmeye başladığımızda, çocukların hayal güçlerinin ne kadar geniş olduğunu farkettik. Hepsi de ayrı ayrı önemli noktaları vurgulamışlar ve dikkat çekmişler. Gerçekten seçim yapmakta çok zorlandık. Çocuklarına hayvan sevgisini aşılayan ailelere ve bu duyguyu yansıtmalarında öğrencilerine yardımcı olan öğrtemenlerimize saygılarımı sunuyorum. Bakırköy Belediyesinin bu gibi güzel etkinlikleri devam edeceğini belirtmek isterim. “dedi.

 

Ödül Töreninin ardından Bakırköy Belediyesi Yunus Emre Kültür Merkezi Sergi Salonu’nda, ödüllendirilen 60 resmin sergi açılışı  gerçekleştirildi. Sergilenen resimler 1 hafta süreyle kentlilerin beğenisine sunulacak.