BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,75
ALTIN 2.505,90
HABER /  GÜNCEL

Cami tuvaletinde korkunç intihar!

İstanbul'da hırsızlıktan sabıkalı olduğu öğrenilen 27 yaşındaki bir kişi boğazı kesilmiş halde bulundu..

Abone ol

İstanbul Küçükköy Merkez camii'nin tuvaletinde, hırsızlıktan sabıkalı olduğu öğrenilen 27 yaşındaki Ö. B. boğazı kesilmiş halde bulundu.

Yapılan incelemenin ardından B.'nin bir süredir pisikolojik tedavi gördüğü ve kendi şahdamarını keserek intihar ettiği belirtildi. Olay Küçükköy Merkez Camii'nin tuvalet bölümünde meydana geldi. Eniştesinin tekstil atölyesinde çalışan 27 yaşındaki Ö. B., sabah işe gidiyorum diyerek evden çıktı.B., bir dükkandan bıçak alarak Küçükköy Merkez Camii tuvaletine gitti. Camii temizlik görevlisi sabah erken saatlerinde tuvalet kapasının altından kan sızdığını görmesi üzerine kapıyı açtığında boğazı kesilmiş bir kişinin cesediyle karşılaşıp polisi aradı. 

Polise haber verilmesi üzerine olay yerinde yapılan incelemede boğazı kesilmiş cesedin bir hırsızlık suçundan kaydı bulunan ve bir süredir pisikolojik tedavi gören Ö. B.'ye ait olduğu öğrenildi. Ö.B'nin dükkandan aldığı bıçak ile boğazının şahdamarını keserek intihar ettiği anlaşıldı. Tuvalette ölümle ilgili tahkikatın devam ettiği belirtildi.