BIST 10.209
DOLAR 32,42
EURO 34,76
ALTIN 2.402,74
HABER /  GÜNCEL

Cami hırsızı bu kez fena faka bastı

Nevşehir'de camide hırsızlık yapmak isteyen iki kişiden biri, ikindi namazında cemaat tarafından kıskıvrak yakalandı.

Abone ol

Nevşehir'de bir camiye giren 2 kişiden biri, ikindi namazı için camide bulunan cemaat tarafından yakalandı. Yakalanan şahsın daha önce hırsızlık suçundan sabıkalı olduğu öğrenildi.

Nevşehir'de Belediye Caddesi Sarraflar Çarşısı'nda bulunan Bekir Efendi Camii'nde, Cuma namazı sırasında para toplandığını gören F.G isimli bir şahıs daha sonra yanında bir arkadaşı ile birlikte İkindi namazı vaktinde camiye geldi. Önce cemaat ile birlikte namaz kılmak için safa duran F.G ve ismi henüz öğrenilemeyen arkadaşı daha sonra cemaatin yanından ayrılarak cami imamının odasına yöneldi. Oda içerisinde dolapları karıştırarak Cuma namazı sırasında toplanan parayı arayan hırsızlardan F.G bu sırada odaya giden cami cemaatinden iki kişi tarafından yakalanırken diğer kişi kaçmayı başardı. Cami cemaatinin haber vermesi ile olay yerine gelen polis, daha önce aynı suçtan sabıkalı olduğu öğrenilen F.G'yi Polis Merkezi'ne götürdü.

Olayı anlatan cami cemaatinden Kemal Arslan isimli vatandaş, "Biz namaz kıldığımız sırada cami görevlilerinin odasından sesler gelmeye başladı. Bu sırada birkaç arkadaş odaya gitti ve bağrışmalar oldu. Bir kişi hızla odadan çıkıp kaçarken diğeri ise yakalandı" diye konuştu.