BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

Çalıştıkları üniversiteden dereceyle mezun oldular

Erciyes Üniversitesi ısı merkezinde teknik eleman olarak çalışan Yaşar Kösem ve Erol Özdağan'nın çalıştıkları üniversiteden mezun oldular.

Abone ol

KAYSERİ - Erciyes Üniversitesi ısı merkezinde teknik eleman olarak çalışan Yaşar Kösem (46) ve Erol Özdağan (48) çalıştıkları üniversiteden, 6. ve 8. olarak mezun oldular.


Erciyes Üniversitesinde teknik eleman olarak çalışan Kösem ve Özdağan, Süleyman Demirel Spor Salonu'nda düzenlenen törende diplomalarını aldılar.


Üniversitenin 20 yıllık personeli ve üç çocuk babası olduğunu ifade eden Erol Özdoğan, okulu 6'ncı sırada bitirdiğini belirterek, çok mutlu olduğunu söyledi.


İki çocuğunun da üniversitede okuduğunu belirten Özdoğan, ''Biz köyde yaşadık. Üniversite okumak içimde özlem olarak kalmıştı. Çocuklarımı okuttuğum için kendimize fırsat olmadı. Üniversitede doğalgaz bölümü açılınca, bizim için iyi bir fırsat oldu. Liseden 28 yıl sonra üniversiteden mezun oldum. Çok mutluyum. Okumanın yaşı yokmuş. Herkese tavsiye ederim'' diye konuştu.


Evli ve iki çocuk babası olduğunu ifade eden Yaşar Kösem de ''Üniversitenin 23 yıllık personeliyim. Üniversitemizin ısı merkezinde çalışıyorum. Doğalgaz bölümü yeni açılmıştı. Ben de kendimi geliştirmek, mesleğimizdeki eksiklerimi tamamlamak için bu bölümü okumak istedim. Okuldan 8'incilikle mezun oldum. Çok mutluyum'' dedi.