BIST 10.295
DOLAR 32,27
EURO 34,76
ALTIN 2.402,18
HABER /  DÜNYA

Çalışanlardan patronlarına büyük sürpriz

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde bir market çalışanları, iş yeri sahibinin heykelini yaptırarak marketin önüne törenle dikti. <br/>Geçtiğimiz ...

Abone ol

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde bir market çalışanları, iş yeri sahibinin heykelini yaptırarak marketin önüne törenle dikti.
Geçtiğimiz yıl 1 Mayıs İşçi Bayramı’nda babasından kalan mirası işçilerine dağıtan market sahibi Kasım Yasdıoğlu’nun işçileri, patronlarının heykelini yaptırıp market önüne dikti. İşçiler, patronlarının geçtiğimiz yıl babasından kalma mirasını kendilerine dağıtması ve işverenden ziyade bir arkadaş gibi davrandığı için böyle bir karar aldıklarını belirtti. Kasım Yasdıoğlu’nun ayakta duran heykeli işçiler tarafından market önüne getirilerek üzeri örtü ile kapatıldı. Sonra hiçbir şeyden haberi olmayan market sahibi Yasdıoğlu markete çağrıldı. Markete gelen Yasdıoğlu’nu gören işçiler heykelin üzerini açarak patronlarını alkışlamaya başladı. Bu sürpriz karşısında şok olduğunu belirten Yasdıoğlu, “Bir işveren olarak, bir patron olarak bu kadar büyük bir sürprizle karşılaşacağımı hiç tahmin etmezdim. Bir insanın dünyada yaşayabileceği en mutlu anlardan birisi. Kendi arkadaşlarım, kendi işçilerim tarafından bunun yapılması ayrı bir mutluluk. Çok mutlu oldum. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.
(İHA)