BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  DÜNYA

Son anda kurtuluş kamerada

İzmir’de freni patlayan öğrenci servisi, kırmızı ışıkta bekleyen dört araca çarparak durabildi. 2 vatandaş kazadan kıl payı kurtulurken, ola...

Abone ol

İzmir’de freni patlayan öğrenci servisi, kırmızı ışıkta bekleyen dört araca çarparak durabildi. 2 vatandaş kazadan kıl payı kurtulurken, olay anı ise kameralara yansıdı.
İzmir’in Bornova ilçesinde yaşanan bir trafik kazası anı, aksiyon filmlerini aratmadı. Lise öğrencilerinin bulunduğu servis aracı, frenlerinin patlaması sonucu karşı şeritte bulunan ve kırmızı ışıkta bekleyen dört araca çarparak durabildi. İki öğrencinin hafif şekilde yaralandığı kazada can kaybı yaşanmazken, maddi hasar meydana geldi.
Bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıyan kaza anının görüntüleri ise zaman zaman adrenalin yükseltti zaman zaman ise ‘oh’ çektirdi. Görüntülerde freni patladıktan sonra direksiyon hakimiyetini kaybeden öğrenci servisi kırmızı ışıkta bekleyen dört araca çarparak durabildi. Servis aracından dumanlar çıkması üzerine esnaf, yangın söndürme tüpü ile müdahalede bulundu. Görüntülerde ayrıca kazadan saniyeler öncesi kırmızı ışıkta bekleyen ve araçtan inen iki vatandaşın, kaza anından panik içerisinde kendilerini kaldırıma doğru attıkları ve koşar adımlarla olay yerinden uzaklaştıkları görülüyor.

KAZAYI ANLATTI
Kaza sırasında iş yerinde bulunduğunu ve büyük bir gürültü ile panik olduklarını belirten bir esnaf, “Aracın frenleri patlamış. Servis aracıydı, üç - dört araca çarparak durabildi. Duramayınca yokuştan aşağı geldi ve önce yolcu minibüsüne çarptı ardından iki araca daha çarparak durabildi. Diğer araçlar kırmızı ışıkta bekliyordu. O esnada çok korktuk. Hemen dükkanımda bulunan yangın tüpü ile müdahale etmeye çalıştım. İki öğrencinin hafif şekilde yaralandığını gördüm. Ardından ambulans geldi ve yaralı öğrencileri hastaneye götürdü. Öğrencilerin korkudan sinir krizi geçirdiğini gördüm. Kırmızı ışıkta bekleyen araçlardan birinden inen iki vatandaş kıl payı kazadan kurtuldu” dedi.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
(İHA)