BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Çaldığı yüzük ve küpeleri yuttu

İzmir'de yankesici 4 kız çocuğu hırsızlık yaptı. Küçük hırsızlardan biri yakalanınca çaldıkları yüzükve küpelerileri yuttu

Abone ol

İzmir'de yankesici 4 kız çocuğunun, Bornova ilçesinde bir alışveriş merkezinde dolaşan Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) meclis üyesinin eşinin çantasını çaldı. Huzur timlerinin yakaladığı zanlıların sorgulamasında, yankesici kızlardan birinin çantadaki yüzük ve küpeleri yuttuğu belirlendi.

Alınan bilgiye göre, Bornova Forum Alışveriş Merkezi'ne gelen EBSO meclis üyesi Baki Özay'ın eşi Meral Özay'ın çantasını, 4 kız çocuğu, alışveriş yapmak için girdiği mağazada yankesicilik yöntemiyle çaldı. Çantasının çalındığını güvenlik görevlileri ve polise bildiren Özay, zanlıların eşkalini verdi.

Bunun üzerine harekete geçen huzur timleri, Özay'ın verdiği eşkallere uyan şüpheli 4 kızın, 34 TA 004 plakalı otomobille alışveriş merkezinden ayrıldığını tespit etti. Huzur timleri, otomobili, Yenişehir semtinde ele geçirdi. Otomobil sürücüsü A.B. (39) ile araçtaki S.K. (11), G.B. (11), C.Ö. (10) ve S.P. (10) yakalandı. Gözaltına alınan otomobil sürücüsü ve 4 kızın üzerinde, herhangi bir çalıntı eşyaya rastlanmadı.

Ancak şüphelilerin sorgulanması sırasında, Özay'ın çantasını çaldıkları, çantadaki yüzük ve küpeleri de C.Ö'nün yuttuğu ortaya çıktı. Polislerin, durumu nöbetçi savcıya bildirmesinin ardından Cumhuriyet Savcısının talimatıyla Yenişehir Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürülen C.Ö'nün çekilen röntgen filminde, midesinde 1 yüzük ve 2 küpe bulunduğu görüldü. Otomobil sürücüsü karakolda gözaltına alındı, 4 kız Çocuk Şube Müdürlüğüne teslim edildi.