BIST 9.916
DOLAR 32,54
EURO 34,92
ALTIN 2.442,84
HABER /  DÜNYA

Çakmakla oyun yangınla bitti

Bursa’nın İnegöl ilçesinde çakmakla oyun oynayan bir çocuk, oyun parkında yangın çıkmasına neden oldu. <br/>İddiaya göre, bir çocuk, Orhaniy...

Abone ol

Bursa’nın İnegöl ilçesinde çakmakla oyun oynayan bir çocuk, oyun parkında yangın çıkmasına neden oldu.
İddiaya göre, bir çocuk, Orhaniye Mahallesi 1. Varışlı Sokağı’ndaki parkta, oyun konsolları bölümüne kimin bıraktığı belli olmayan eski koltuğu çakmakla yaktı. Koltuktan çıkan alevler, plastik malzemeden yapılmış kaydırağa ve kauçuk zemine sıçradı. Bir anda oyun konsolları alevler içinde kaldı. Vatandaşların haber vermesi üzerine parka intikal eden itfaiye ekipleri, kısa sürede yangını söndürdü. Parktaki oyun konsolları ile kauçuk zemin tamamen yandı. Olay yeri inceleme ekipleri parkta inceleme yaptı.
Parka gelerek incelemelerde bulunan İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Turgay Yel, "Çok üzücü bir olayla karşı karşıya kaldık. Parkın büyük kısmı zarar gördü. Bu park bizim değil, sizindir. Sizin çocuklarınız bu parkta oynuyor. Bu parklara sahip çıkmamız gerekiyor. 70’in üzerinde park yaptık. Yakında 5-6 parkımızın daha açılışını yapacağız. Bunlar sizin paralarınızla yapılıyor. Yangında 8 bin lira civarında zarar meydana geldi" dedi.
(İHA)