BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL

Çakmakla oyun az daha bir aileyi yokediyordu

Anne 8 yaşındaki çocuğu ağlayınca susturmak için eline çakmak verdi... Önce Ahmet'in yatağı tutuştu, sonra alevler evi sardı...

Abone ol

Bursa'da, odasında ışıklı çakmakla oynayan 8 yaşındaki Ahmet Can Erdoğan, evde yangın çıkmasına neden oldu. Ahmet Can'la birlikte annesi ve 2 kardeşinin de yaralandığı yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

KARDEŞLERİYLE AYNI ODADA YATIYORDU

Merkez Nilüfer İlçesi Gümüştepe Mahallesi Burhaniye Sokak'ta oturan Arife Erdoğan, bu sabah eşi Ercan Erdoğan'ı işe uğurladıktan sonra epilepsi hastası olan ve 2 kardeşiyle aynı odada yatan oğlu Ahmet Can Erdoğan'ı susturmak için eline ışıklı çakmak verdi.

ÖNCE ÇARŞAF TUTUŞTU, ALEVLER YATAKLARA SIÇRADI

Ahmet Can Erdoğan, oynamaya başladığı çakmakla yatağının çarşafını tutuşturdu. Alevler önce kardeşlerinden 4 yaşındaki Arif'in, ardından da 2 yaşındaki Tunahan'ın yatağına sıçradı. Çocuklarının ağlama sesini duyunca içeri giren Arife Erdoğan, üç çocuğunu odadan çıkarttı.

DIŞ KAPI KİLİTLİ OLDUĞU İÇİN EVE GİREMEDİLER


Arife Erdoğan, eşini gönderdikten sonra olası hırsızlık olayına karşı dış kapıyı sıkı sıkı kilitlediğinden, çocuklarını birinci kattaki evinin penceresinden komşularının yardımıyla kurtardı.

Yaralanan Arife Erdoğan ve 3 çocuğu, ambulanslarla Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İlk müdahaleleri burada yapılan anne ve en küçük oğlu Tunahan, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne, Ahmet Can Erdoğan Dörtçelik, Arif Erdoğan ise Çekirge Çocuk Hastanesi'ne sevk edildi.