BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,89
ALTIN 2.443,28
HABER /  GÜNCEL

Çakarın reyting oyunu

Show'da yayınlanan 6 Pas programında yine Çakar şov vardı. Milli Takımın formalarına kızan Çakar, garip bir tepki koydu.

Abone ol "Bikini" konusuyla gündem oluşturan Ahmet Çakar bu sefer de A Milli futbol takımımızın Avrupa Şampiyonası finallerinde giyeceği Turkuaz renk forma için "Skandal" diyerek yayını terketti. Ama aslında oynanan bir reyting oyunuydu. Programın sonunda kameralar bunu belgeledi.

Show TV'de Melih Gümüşbıçak’ın sunduğu ve Ahmet Çakar, Gürcan Bilgiç, Hakan Can, Serdar Bali ile Hakan Ünsal’ın yorumcu olarak katıldığı programda Çakar reyting şovu yaptı.

Milli takımın Avrupa Şampiyonası finallerinde giyeceği formaların tanıtımının yapıldığı haber ekrana gelince Çakar, "skandal" diyerek, “Turkuaz mı, mavi mi, yeşil mi bilmiyorum. Ben ressam değilim, renklerden de anlamam. Ama nedir bu renk” dedi.

Ardından formanın rengini beğenen Gürcan Bilgiç'e dönen Çakar, “Şimdi bir İtalyan stilist gelse, Fenerbahçe’yi çok seven bir stilist olsa ve Fenerbahçe’ye Sarı Lacivert renklerin dışında farklı renlerden kenarları dantelli ve rengarenk bir forma yapsa ne yaparsın” şeklinde bir soru yöneltti.

YAYINI TERKETTİ

Sonrasında ortaya koyduğu tepki ise şaşırttı. Zira bu sözlerin ardından yerinden kalkıp programı terketti. Verdiği bu aşırı reaksiyonun elbette bir nedeni vardı. O da programın sonunda anlaşıldı.

BİR REYTİNG OYUNU

Programın diğer yorumcusu Serdar Bali de formaları beğenmediğini söyleyerek, Melih Gümüşbıçak’a “Bende gidebilir miyim?” dedi ve o da sözüm ona programı terketti.

Programın sonunda Melih Gümüşbıcak, “Ahmet Çakar ve Serdar Bali karşıdan bizi seyrediyorlar” dedi.

Bunun üzerine kamera aslında stüdyodan hiç ayrılmadıkları ortaya çıkan Ahmet Çakar ile Bali'ye döndü. Yani oynanan bir reyting oyunuydu... Ama bu kez kendi kendilerini sobelediler.