BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  MAGAZİN

Çağla Şikel ilk kez açıkladı! Boşandık çünkü...

Emre Altuğ ile boşandıktan sonra hakkında çıkan dedikodular ile ilgili açıklama yapan Çağla Şikel canlı yayında o iddiaları bir bir cevapladı.

Abone ol

2 çocuğunun babası Emre Altuğ ile boşandıktan sonra zor günler yaşayan Çağla Şikel sunucusu olduğu 'Her Şey Dahil' adlı porgramda içini döktü. Hakkında çıkan tüm dedikodulara ve iddialara açık yüreklilikle cevap veren Şikel, neden ayrıldıklarını ve aldatma iddialarını ilk kez canlı yayında anlattı.

'ÇOCUKLARIM SÖZ KONUSU OLUNCA DÜNYA DURUR'

Son günlerde hakkımda çıkan haberler ile ilgili olarak bir açıklama yapmak istiyorum. Benim için Çağla ekranlarda hala gülüyor, dans ediyor diyorlar, bu benim işim ekmek parası için yapmak zorundayım.

screen-shot-2015-01-23-at-12.16.04-pm.png

Eline telefonu alanın, klavyesi olanı biraz daha duyarlı olmaya davet ediyorum. Geçtiğimiz aylarda canlı yayında göğsüm açıldı reklam dediler. 'Ay ne biçim' dediler... Ben sizi memmun edemediğim göğsümle 2 çocuk emzirdim bununla da gurur duyuyorum. Ama çocuklarım ile ilgili bir şey söylendiğinde benim için dünya durur.

İSMİ GEÇEN KİŞİ....

Bunları yazan kişi kendini iyi biliyor onunla gözgöze mahkemede görüşeceğiz. Biz Emre Altuğ ile aşkla ve sevgiyle evlendik dünya güzeli 2 çocuk yaptık. Her şey çok güzeldi. Biz ayrılık kararını dün alıp bugün boşanmadık. Hiç kolay olmadı. Kendisine saygım ve sevgim sonsuzdur. Haberlerde ismi geçen kişi benim arkadaşımdır. Ne önce ne şimdi ne de sonra bunun olması söz konusu değildir. Emre Altuğ son nefesime kadar çocuklarımın babasıdır. Biraz daha özveri rica ediyorum